2777
2789
عنوان

اگه بخوایم بریم استان گیلان

102 بازدید | 19 پست

چه جاهایی رو پیشنهاد میدید بریم علاوه بر میدون شهرداری و بازار رشت و قلعه رودخان و ماسوله و تالاب انزلی 

اگه  دریاچه ابشار دشت یا وسیله تفریحی هیجان انگیز میشناسید بگید با قیمت ها و ورودی ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تالاب که الان خشکه به درد نمی‌خوره.

نمی‌دونم دریاچه سد سقالکسار الان آب داره یا نه ولی جنگل خوبی داره. یا سوخته‌کوه لاهیجان هم خوبه.

سمت واجارگاه هم خنکه یا می‌تونید برید سمت تمیجان و املش.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره دیگه نیس؟

بله نزدیک فومنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

لاهیجان بامش خوبه

تله کابینش خوبه 

ولی از تله کابین خبر ندارم چون من پارسال رفتم ۳۰۰ بود

قطعا الان تغییر کرده مخصوصا تابستون و تعطیلانم هست قطعا بالاتر رفته

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

لاهیجان بامش خوبهتله کابینش خوبه ولی از تله کابین خبر ندارم چون من پارسال رفتم ۳۰۰ بودقطعا الان تغیی ...

تله کابین نمک ابرود رفتم ،فرق میکنه از لحاظ سرعت و هیجان؟

لاهیجان بام سبز شهرباری کافه تلکابین بازینو ایناروداره

ییلاق بخوای بری میتونی بری ییلاقات دیلمان ماسال 

سمت امامزاده ابراهیم رود خونه داره فضای بکریه

سمت امامزاده اسحاقم اگ منطقه ییلاقی دوس داری وحتما برو 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

تالاب که الان خشکه به درد نمی‌خوره.نمی‌دونم دریاچه سد سقالکسار الان آب داره یا نه ولی جنگل خوبی داره ...

واقعا خشکه؟مثل اینکه خیلیم گرونه 

نیلوفر نداره دیگه؟فصل خاصی داره نیلوفراش؟

لاهیجان بام سبز شهرباری کافه تلکابین بازینو اینارودارهییلاق بخوای بری میتونی بری ییلاقات دیلمان ماسا ...

اینارو یادم بود در کل گیلان بهشته هرجاشو بری یه تیکه از بهشتو میبینی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉