2777
2789
عنوان

سردرد تروخدا بیاین

52 بازدید | 5 پست

بچه ها من دیشب که میخواستم بخوابم بالای گردن قسمت پس سرم درد میکرد و فکر کردم از خستگیه خوابیدم، نمیدونم وقتی خیلی گرسنه میشم تقریبا همچین دردی رو حس میکنم پشت سرم

ولی صبح بیدار شدم یعنی خسته نبودم غذا هم خوردم اما قسمت پس سرم و روی پیشانی درد میکنه و چشم هام هم یه حس عجیب و سنگینی داره کسی میدونه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از دیشب اینطوری شدم.. هم خوراکی خوردم ک بهتر شم هم خوابیدم ولی انگار نه انگار

برو اورژانس فشارتو بگیر ..اگه نیازه سرم بزن خوب میشی 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

سردردی که گفتی می‌تونه از استرس و گرفتگی گردن (سردرد تنشی) باشه یا از افت قند خون، کم‌آبی، یا سینوس

اگه همراه با علائمی مثل تاری دید، تهوع یا بی‌حسی بود حتماً باید دکتر بری

فعلاً آب کافی بخور، استراحت کن، بالش و طرز نشستن رو درست کن و اگه نیاز شد یه مسکن سبک مثل استامینوفن بخور

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺