2777
2789
عنوان

استاد عقده ای

55 بازدید | 7 پست

در برخورد با استادی که ترم قبل ساده ترین حرفایی که بهمون زد نفهم ،گوشفند ،خنگ و...بود چه باید کرد ؟ 😭😭😭😭

مجبورم این ترم باید باهاش این واحد کوفتی رو پاس کنم خیلی رو فعالیت کلاس حساسه منم خجالتی برام سخته تو کلاس صحبت کنم

هیچ اعتراضی به طرز بیانش نمیشه؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

هیچی! استادت که تکلیفش مشخصه و کاریش نمیشه کرد ولی اتفاقا چالش خوبیه برات که پس خجالتت بر بیای! شاید باور نکنی ولی این چالش بشددددت بشششدت میده

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شد ولی کسی جوابگو نبود اونم بدتر لج کرد اکثر بچه ها رو انداخت

بازم اعتراض کنید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خیلی سخته🥲

ی استاد همینقدر عقب مونده گروه مواد دانشگاه یاسوج داشت! خیلی شکار بودن بچه ها! ولی خب خوبیش اینه همه میدونن استادت چ‌کوفتیه و بنابراین توهیناشو به خودتون نگیرین. فقط رو خودت و پروژه خودت تمرکز کن. 

در رابطه با ارائه هم بقول استاد راهنمام می‌گفت توی ارائه ی پایان نامه (ک مثلا مهمترین ارایه دانشگاهه) راهنما ۵۰ درصد می‌فهمه چی میگی مشاور ۲۰ درصد بقیه حضار زیر ده درصد! خود بخوان حدیث مفصل را! یعنی اصلا استرس نگیر اساسا کسی گوش نمی‌ده ببینه چی داری میگی که بترسی! اصطلاحا میگن بلانسبت فرض کن داری برا ی‌ مشت گوسفند ارائه میدی. موفق میشی گلم حتما و از پسش برمیای. نگران نباش 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..