2777
2789
عنوان

دختر دو سالم زینک خورده کمکککک🥺

96 بازدید | 10 پست

سلام خانوما دکتر برا دخترم شربت زینک نوشته برا بی اشتهاییش فک کنم زینک روش نمیوفته از همون موقع غذا میخوره بالا میاره

یکی دوبار دیگه هم بهش قبلاً زینک دادم دیگه شیر نمی‌خورد غذا رو تف میکرد... آیا تجربه مشابه داشتین؟ چیکار کردین برا اشتهاش 

همینطوری بدون شربت ،فقط با بازی میخوره... اولشم هم غذا رو میبینه هنوز نخورده عوق میزنن ولی بعد از خوردن شربت خیلیییی بیشتر شده

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشقابهای بچگانه بگیرتزئین کن. بچگانه بازی کن خوشش میادمیخوره

آخه گفتم زینک بدم اشتهاش بازشه اولین کسیه که میبینم بازینک بالا میاره بی اشتهامیشه

آخه گفتم زینک بدم اشتهاش بازشه اولین کسیه که میبینم بازینک بالا میاره بی اشتهامیشه

عزیزم خودتوناراحت نکن گشنه باشه میخوره پسرمنم همینطوربود الانم ۱۳سالشه بشدت بدغذاشت تا الان گوشت کامل نخورده فقط گوسفندی چرخکرده توغذا الانکه۱۳سالشه تازه یک نخنی به حبوبات میزنه افتضاحه ولی ماشالله قدووزنش خیلی خوبه

عزیزم خودتوناراحت نکن گشنه باشه میخوره پسرمنم همینطوربود الانم ۱۳سالشه بشدت بدغذاشت تا الان گوشت کام ...

آخه مشکلم همینه قد و وزنش کمه۱سال و۸ماهشه قدش۷۸وزنش۹.۵۰۰

عزیزم خودتوناراحت نکن گشنه باشه میخوره پسرمنم همینطوربود الانم ۱۳سالشه بشدت بدغذاشت تا الان گوشت کام ...

اگه قد و وزنش اوکی بود که اصلا اصرار به خوردن غذا نمی‌کردم میزاشتم جلوش هرچی میخواست بخوره