sungirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 747 عنوان اومدم سونو سینه بیاین توروخدا 104 بازدید | 11 پست رفتم داخل منتظرم جوابشو بگیرم. دکتر ک چک میکرد دو سه تا چیز علامت میزد میگفت به اون ک تایپ میکنه. ازش پرسیدم مشکلی بود؟ گفت نه چیز بدی نیست شش ماه دیگه بیا دوباره چکمیترسم خیلی. بنظرتون چیه 1404/06/23 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22294 احتمالا کیست دیدهبرا همین گفته ۶ ماه بعدوقتی کیست اینا میبینن میگن ۶ ماه دیگ بیا ببین سایزش عوض نشده باشهعادیه نگران نباش 🩵اکثریت دارنکپسول گل مغربی هر روز به غیر پریوداتو ویتامین ایی ۳ بار در هفته بخور الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22294 چیزی نیستاگر بود دکتر میگفت بری پیش جراح چون گفته ۶ ماه دیگ بیا چکابکیست یا ضایعه دیدههر چی ببیننهمیشه میگن ۶ ماه دیگ بیا چکاب بدهک متوجه بشن کوچیک شده ثابت مونده یا ناگر بزرگتر شده باشه میفرستن جراح الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
sungirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 747 چون گفته ۶ ماه دیگ بیا چکابکیست یا ضایعه دیدههر چی ببیننهمیشه میگن ۶ ماه دیگ بیا چکاب بدهک متوجه بشن ... آره الان گفت چنتا کیستن ولی چیز بدی نیستن
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22294 آره الان گفت چنتا کیستن ولی چیز بدی نیستن گل مغربی کپسول حتما بخر گلمهر روز بخوربه غیر پریودتبرای رفع کیست سینه و تخمدان هست و همینطور جلوگیریشبرای سینه اساسییی مفیدهو اینکهویتامین eهفته ایی ۳ بار بخورجذب شه بره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
دخترخاله_ی_هانیکو عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 382 چون گفته ۶ ماه دیگ بیا چکابکیست یا ضایعه دیدههر چی ببیننهمیشه میگن ۶ ماه دیگ بیا چکاب بدهک متوجه بشن ... ۶ ماهو به همه ی کسایی که توده یا کیست دارن میگن بیااگر حاد باشه مستقیم میفرستنت پیش جراح
sungirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 747 گل مغربی کپسول حتما بخر گلمهر روز بخوربه غیر پریودتبرای رفع کیست سینه و تخمدان هست و همینطور جلوگیری ... ممنون عزیزم. بدون تجویز پزشک بگیرم ینی؟ اشکالی نداره سرخود بخورم؟
sungirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 747 ۶ ماهو به همه ی کسایی که توده یا کیست دارن میگن بیااگر حاد باشه مستقیم میفرستنت پیش جراح آهان. خیلی ترسیدم آخه من همینجوری رفتم 25سالمه فک نمیکردم چیزی باشه از وقتی اومدم انگار افسرده شدم هی بغض میکنم
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22294 ممنون عزیزم. بدون تجویز پزشک بگیرم ینی؟ اشکالی نداره سرخود بخورم؟ بری دکترم میدهنسخه همگانیه😂خصوصا گل مغربیویتامین eبرای کسایی ک مشکل انعقاد خون دارنبا مشورت پزشک باشه بهتره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥