2777
2789

اول بگم مدیر ۳۰ ساله ما که ۵ساله اومدیم تو ساختمون ولی این میگن همیشه مدیر هست  اگه اعتراض کنیم میگن فلانی مدیره ولی این مدیراجرائی چون همه جای ساختمون را بلده  بعدم که شارژ زیاد میگیره  ما خونه قبلی ۸۰ تومن میدادیم اومدیم اینجا یهو کرد ۱میلیون با زور آوردیم ۵۰۰هزار حالا میگه ۱تومن  بعد طبقه ۴ میشینه هر کاری به نفعشه انجام میده  پمپ چندتا چندتا میخره   آسانسور به راه باشه همش  دوربین بخره  یعنی پول میگیره در جهت منافع خودش ! بعد من که طبقه اول هستم مبادا یه خرجی کنه درپارکینگ صدا میده چه مهمه   انگاری خونه ویلایی خریده ۲تا ماشین تو پارکینگ حرفی بزنیم میگه من ۲واحد دارم  اون واحد هم یه پارکینگ  چندتا موتور دوچرخه   متاسفانه بقیه ساکنین هم که مثله قشرخاکستری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه کسی که دو تا واحد داره دوتا جای پارک هم داره دیگه

میتونه دو تا ماشین بزنه😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

تا زمانیکه بقیه ساکنین همراه نشن باهات هیچ کاری نمیتونی بکنی 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بگو قشنگ گرفته دستش ساختمونو حکومت میکنه اونجا💔😂

بخدا دیکتاتوری راه انداخته  آسانسور رو از بالا برا من قطع میکنه اگه چیزی دستم باشه  منم رفتم در آسانسور تو زیرزمین رو باز گذاشتم  بعد دویده یه دوربین دیگه خریدهذاشته توزیرزمین  بعد اومده چند روزه در میزنه قبض آب برا من میاره میگه آب اخطار اومده پرداخت کن شارژ باقی مونده رو   خدایا  الکی میگه رفنه دوربین خریده

تااینجا که مشکلی نداشت

چون نمیزاره اسانسور خراب بشه و پمپ میخره ،شد سود خودش؟خودشم طبقه ۴ نبود یه خانواده دیگه میومدن .

اسانسور و پمپ و نظافت ودوربین ... ملزومات ساختمانه

پول شارژم همینه دیگه ۸۰ چیه اخه!

مادونفریم خونه هم نیستیم ماهی یک میدیم ،پول برقم جدا

حرف نا حق نزده کار اشتباه نکرده منتها اکر در پارکینگ خرابه اونم باید درست کنه 

وگرنه اسانسور قطعا باید همیشه با راه باشه پمپ و منبع قطعا باید داخل ساختمون باشه دوربین برا امنیت ساختمونه ما چند تا قسمت مختلف ساختمونمون هست چون نزاره و اتفاقی بیفته ما میتونیم شکایت کنیم از مدیر چون وظیفشه 

ما پارکینگمون جوریه ک دو ماشین پشت هم بچسبونی جا میشه بدون هیچ ایجاد مزاحمت برا بقیه ما هم میزاریم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

از پارکینگ شما یا از مشاع ساختمان اگه استفاده میکنه میتونید اعتراض کنید 

پمپ آب که هر ساختمانی نياز داره و تا 5 طبقه 1 پمپ کافیه و آب با فشار خوب میرسونه 

در مورد دوربین متوجه نشدم چرا به نفع ایشونه، مگه دوربین فروش است یا نصاب دوربین است؟

الان ما ماهی یک میلیون و دویست شارژ میدیم ولی آب و گاز نمیدیم روی شارژ حساب میشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من حقیقتا راهی به ذهنم نمیرسه جز اینکه خونه رو بفروشید برید جای دیگ

یا اگر سرمایه داری

اجاره اش بده

خونه رهن کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تااینجا که مشکلی نداشتچون نمیزاره اسانسور خراب بشه و پمپ میخره ،شد سود خودش؟خودشم طبقه ۴ نبود یه خان ...

عزیزم آسانسور روواز بالا قزع میکنن برا من اگه چیزی سنگین دستم باشه  باورت میشه  ؟ بعد من رفتم تو زیر زمین به تلافی در آسانسور را باز گذاشتم ۳بتر فقط  پریده دوربین خریده گذاشته تو زیرزمین  بعد قبض آب آورده برا من ۱۰۰بار در تکنه منو زده میگه باقی مانده شارژ رو بده پول آب اخطار اومده  مگه من دوربین خواستم که پولشو بدم ؟ الکی میگه پول آب