2777
2789
عنوان

شعر درباره مادر شوهر

132 بازدید | 9 پست

داد معشوقه به عاشق پیغام

که کند مادر تو با من جنگ

هر کجا بیندم از دور کند

چهره پُرچین و جبین پر آژَنگ

با نگاه غضب‌آلود زند

بر دل نازک من تیر خَدَنگ

از در خانه مرا طرد کند

همچو سنگ از دهن قَلماسنگ

مادر سنگدلت تا زنده‌ست

شهد در کام من و توست شَرَنگ

نشوم یک‌دل و یک‌رنگ تو را

تا نسازی دل او از خون رنگ

گر تو خواهی به وصالم برسی

باید این ساعت، بی‌خوف و دِرَنگ

رَوی و سینهٔ تنگش بدری

دل برون آری از آن سینۀ تنگ

گرم و خونین به مَنَش باز آری

تا برد ز آینهٔ قلبم زنگ

عاشق بی‌خرد ناهنجار

نه بل آن فاسق بی‌عصمت و نَنگ

حرمت مادری از یاد ببرد

خیره از باده و دیوانه ز بَنگ

رفت و مادر را افکند به خاک

سینه بدْرید و دل آورد به چَنگ

قصدِ سرمنزل معشوق نمود

دل مادر به کفش چون نارَنگ

از قضا خورد دم در به زمین

و اندکی سوده شد او را آرَنگ

وان دل گرم که جان داشت هنوز

اوفتاد از کف آن بی‌فرهنگ

از زمین باز چو برخاست نمود

پی برداشتن آن آهنگ

دید کز آن دل آغشته به خون

آید آهسته برون این آهنگ:

«آه دست پسرم یافت خراش

آخ پای پسرم خورد به سنگ»

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر شعر دوران دبیرستان کتاب ادبیات

به نظرم این بهترین درسی بود که ندرسه داد من خودم خیلی وقتا از بعضی کارای مادر شوهرم خیلی عصبی میشم  این شعر و هی میخونم اروم میشم.ا نم شاید از دست بعضی کارای من عصبی میشه . میدونی اخلاقاش یه طوریه فقط چند ساعت میشه کنار هن باشیم انا گاهی میشه چند روز با همیم مثلا مسافرتا حتما با ما میاد  و من دیگه اش و لاش میام‌خونه  شایدم اونم همین طور ولی تعجب میکنم چرا میاد ؟یعنی انتظار داره من با شوهرم نرم یا ایشون چرا نمیگه خودتون برید من نمیام   این شعرو هی تکرار میکنم دلم به کم اروم‌میشه احساس میکنم خیلی خیلی بد جنسم که دوست دارم خودم مسافرت برم ایشکنو نبریم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره تا پسر زن میگیره تازه یادشون میوفته پسر دارن عین کنه میچسبن بهش از حسادت

شایدن تنها میشن من پدر شوهرم فوت کرده خواهر شوهرمم دوره. دلم‌میسوزه از یه طرف دوست دارم خوشحالش کنم با هم‌بریم مسافرت ولی خودم خیلی اذیت میشم چون اخلاقای خاصی داره 

به نظرم این بهترین درسی بود که ندرسه داد من خودم خیلی وقتا از بعضی کارای مادر شوهرم خیلی عصبی میشم ...

نه بدجنس نیستی اصلا درک میکنم دختر و پسر که ازدواج میکنن باید هر وابستگی ای رو از خودشون دور کنن و این واقعا با اراده طرفین ممکنه 

یه کاری کن به همسرت بگو بیا یه سفر سه روز برای تنوع رابطه ج...سیمون بریم مردا دوس دارن دیگ مادرشو ک نمیتونه بیاره این تابو شکسته میشه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

شایدن تنها میشن من پدر شوهرم فوت کرده خواهر شوهرمم دوره. دلم‌میسوزه از یه طرف دوست دارم خوشحالش کنم ...

من که مادرم زود فوت کرده .. میگم اگه پرتوقع نبود الان هم زنده نبود حتما کار درست رو داره انجام میده ..مادرم همه پولو خرج بقیه می کرد ولی خودش یه دکتر خوب نمی رفت بیمه میرفت یا همیشه تو سفره کم خودش میزاشت که به بقیه برسه ..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

من که مادرم زود فوت کرده .. میگم اگه پرتوقع نبود الان هم زنده نبود حتما کار درست رو داره انجام میده ...

خدا رحمت کنه مادرتون  پدر مادرا همیشه خودشونو میچلونن برا بچه واقعا

میدونی دلم ازین میسوزه که هرماه باید مادرشوهرم می بردیم خونه مادرشون تو روستا

ولی مادر خودم چی میشد یه سفر میرفت سالی یه بار.. دلخوشیم فقط این بود که سالمه ولی بعد متوجه شدم اصلا مادرم پیگیر بیماریش نبود.

ما تا مادرشوهرمون گفت خونریزی دارم سریع بردیمش دکتر بعد مادر خودم باید تنها میرفت بیمه..

هر کی پرتوقعه و هرکی خودخواهه بهترین کارو داره میکنه حتی اگه باعث ازار بقیه بشه حتی شوهرش .. چون حداقل زود از پیش بقیه نمیره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

میدونی دلم ازین میسوزه که هرماه باید مادرشوهرم می بردیم خونه مادرشون تو روستاولی مادر خودم چی میشد ی ...

اخیه‌  طفل معصوم.ن شالله روحش در ارامش باشه حتما هم هست 🌷