2777
2789
عنوان

هیچ وقت شوهر بچه ننه نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 22 پست
عزیزم شرایط طلاق نداشتم. ولی ب خاطر پش مهریه م رو اجرا گذشتم و فایده هم نداشت الان ما خونمون کوچیکه ...

ی عمه دارم پسرش پدرشو سوزوند. دوسال تموم خونه ما میومد می‌خورد می‌خوابید من میرفتم زیر زمین کنکور میخوندم تا این راحت باشه مثلا داییم میخواست بیاد بلند می‌گفت بهش بگو من که رفتم بباد من حوصله مهمون ندارم. ببین چقدر پررو بود. 

بعد الانم مفتی نشسته خونه باباش و تازه داره لیسانس میگیره و کلاس موسیقی میره اون پسرشم رفته ی جا دیگه خونه مجردی گرفته. ارث هم برده اما میگه همه رو بابا من بده که ارث نبرده. 

من با گوشت و خون جمله هاتو میفهمم .کار بابا و داداش منم مشترکه ولی بابام کار نمیکنه و همش بیرونه .داداشم همه رگ های پاهاش زده بیرون.  حالا تازه ۱۵۰ میلیون هم میخواد مفتی بده به عموم .دیسک های داداشم زده بیرون. 

کاش بابام میمرد.

جالبه با عمق وجودشون میفهمن ما خونمون کوچیکه ما سختمونه ما درامد انچنانی نداریم حتی دسشویی نمیتونیم ...

فرقی نداره .شهری روستایی نداره. ما از شهریم‌ اما بیشعورن. 

من به مامانم میگم جدا شو من با ۲۵ سال سن شوهر تمیخوام بکنم دل از دنیا کندم فقط از این جدا شو بریم ی قبرستون دیگه خونه بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس مامانم اینطوره😂 مارو فدا خانوادش کردهکافیه یه حرف ب خالم بگم با چاقو تیکه پارم میکنه

مامانت دیگه نمیتونه توی بی پولی پول زندگیت رو بده به خانواده اش. پدر اینجوری خیلی بدتره. ولی در هرصورت اونم بده 

چه عجب یکی حرف حق زد. راستش حتی یکم هم دلم براش نمیسوزه. خون ریزی معده کردم از شدت مشکلات.

عزیزم انشاالله خدا گره های زندگیتون را باز کنه و عاقبتتون ختم بخیربشه ....بهتره به جای حرص خوردن ازش جوری رفتار کنید ک بود و نبودش فاقد اهمیته واگه هم حرفی میزنید فقط برای بهترشدن روابطتتونه وگرنه ازش انتظاری نداشته باشید ....اون تغییر نمیکنه پس شما تغییر کنید 

عزیزم انشاالله خدا گره های زندگیتون را باز کنه و عاقبتتون ختم بخیربشه ....بهتره به جای حرص خوردن ازش ...

ممنونم شاید حدا دعای شمارو شنید. خیلی منو دعا کنید لطفا. ممنون میشم اگه سیاست رفتاری خاصی مدنظرتونه‌ بگید؟