mgirlpower مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 397 عنوان برم یا بمونم 261 بازدید | 29 پست من به خاطر پارتنرم مهاجرت کرده بودم و رفته بودمحالا الان کات کردیممنم سفر اومدم ایرانخانوادم میگن نرو همینجا بمونولی دلم به حال هزینه و زحمتی که کشیدم میسوزهبه نظرتون برم یا بمونم؟ 1404/06/23 | 08:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mgirlpower مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 397 من بودم میرفتم نمیدونم میتونم بدون اون از پسش بر بیام یا نه 😔😔😔
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4239 آینده روشنی داریم آخه پشیمون میشی برو حتمافقط یه سوال چرا کسایی که میرن همون جا پاتنر پیدا نمیکنن یا ازدواج کنن
mgirlpower مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 397 آینده روشنی داریم آخه پشیمون میشی برو حتمافقط یه سوال چرا کسایی که میرن همون جا پاتنر پیدا نمیکنن یا ... من با پارتنرم ایران بودم آشنا سدم اون رفت و منم بعدش خودمو کشتم که هر چه زودتر برم پیششحالا الان ولم کرده و من خودمو بی اعتماد به نفس ترین میبینمحالم خیلی بده
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4239 نمیدونم میتونم بدون اون از پسش بر بیام یا نه 😔😔😔 تو روانشناسی وقتی پدر و مادر به بچه میگن نمیتونی ما کمکت میکنیم یا وقتی میگه نمیتونم میگن صبر کن کمکت کنم باعث میشه در آینده فکر کنه تنهایی از پس خودش بر نمیاد بدون کمک
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4239 من با پارتنرم ایران بودم آشنا سدم اون رفت و منم بعدش خودمو کشتم که هر چه زودتر برم پیششحالا الان ولم ... یعنی کلا نرفتی انگلیساولشه ادم حالش بد خیلی تو زندگیت پیش میاد این چیزا کم کم عادی تر میشه قرار نیست یه ادم مثل ما فکر کنه و برای همیشه پیشمون بمونه
mgirlpower مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 397 تو روانشناسی وقتی پدر و مادر به بچه میگن نمیتونی ما کمکت میکنیم یا وقتی میگه نمیتونم میگن صبر کن کمک ... دلم خیلی گرفته کلی زحمت کشیدم ولی انگار اصلا اهمیتی نداره فقط میگن بمون ایران خودمون مگه چشه ولی واقعا یه چیزیش هست واقعا مشکلات داره اما نمیدونم گیج گیجم
mgirlpower مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 397 یعنی کلا نرفتی انگلیساولشه ادم حالش بد خیلی تو زندگیت پیش میاد این چیزا کم کم عادی تر میشه قرار نیست ... چرا رفتم یه سال زندگی کردم الان سفر اومدم ایران خانواده ام راضی نیستن که برگردم با توجه به اینکه اونم دیگه اونجا کنارم نخواهد بود
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4239 دلم خیلی گرفته کلی زحمت کشیدم ولی انگار اصلا اهمیتی نداره فقط میگن بمون ایران خودمون مگه چشه ولی واق ... الان که مغزت هنگه صبر کن بهتر بشی تصمیم میگیری به نظر من مردی که نامرده و رفتنیه رو بزار بره رو خودت کار کن اینقدر قوی باش حتی اگه از درون داغونیکم کم خوب میشی همه همین اوضاع رو رد کردن منم داشتم
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4239 چرا رفتم یه سال زندگی کردم الان سفر اومدم ایران خانواده ام راضی نیستن که برگردم با توجه به اینکه اون ... برو پشیمون میشی هیچ آینده روشنی نیست هر دفعه جنگ روانی داریمهر دفعه میگم بچه هام بزرگ بشن برن دیگه هیچی نمیخوام حتی حاظرم تنهایی بکشم ولی بچه هام این شرایط کوفتی رو نداشته باشن حداقل اقامت بگیر بعد