2777
2789
عنوان

این چه زندگی شده 😂🥲

175 بازدید | 9 پست

حتی میام سریال ببینم از درس و کنکور و جو لعنتیش دور بشم 

باید وسط سریال دختر خانواده همون لحظه پزشکی قبول شده باشه و تو سایت نتیجه قبولش رو ببینه و با خانواده جشن بگیرن 😂😐

الان من برم خودکشی کنم خوبه؟ یا سر به بیابون بذارم چی؟! 

اون همه فیلم جذاب و کمدی و... وسط نهایی و دم کنکور که پخش می شد کجا رفتن؟!! 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگی در شان اسپرم برنده نیست

😂😂😂

کل سال تحصیلی که موش گریفیت بودیم الانم باید بشیم طوطی خاک خور که هرچی کنکور و مدرسه تو وجودمون گذاشته رو پس بدیم 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

فقط مختص به کنکور نیست این مورد ،من هر چیزی رو که درگیرشم و بعدش میخوام استراحت کنم یا تصمیم گرفتم به اون چیز فکر نکنم ،بی رحمانه فیلم و اینستا و ... به روم میارن 😂

You're all the things I've got to remember

فقط مختص به کنکور نیست این مورد ،من هر چیزی رو که درگیرشم و بعدش میخوام استراحت کنم یا تصمیم گرفتم ب ...

زندگی عجیبی است آقای رنگو 😂

وای خدا بخیر کنه من قبولشم...