2777
2789

خودت برگردی یا خودش فرقی نداره

برام سواله که چیشد و چه اتفاقی افتاد تو رابطتتون ؟

بهتر از قبل پیش رف یا نه

تجربتونو بگید ممنون

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

اکسم اومد جلوولی ریجکتش کردمچون اگه آدم بود اکس نمیشد

اره درسته ولی اگه خیلی دوسش داشته باشی شاید فرصت بدی بهش

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به کاراشم داره آره خبممکنه خوب شه ممکنه نهبرید مشاوره

تو خوب نشدنش ک شکی نیس😂

همون مدل گوهی ک هس دوسش دارم

منتها دوس دارم بدونم تجربه بقیه چی بوده

بهم خیانت کرد ۸ روز محلش ندادم میومد دنبالمبعدم که برگشتم ۱۰ ماه نزاشتم درست بهم دست بزنه

خب بعدش چیشد 

اون بهتر شد ؟

حتما دوسش داشتی ک بهش فرصت دادی 

حست کمتر شده بود ؟

خب بعدش چیشد اون بهتر شد ؟حتما دوسش داشتی ک بهش فرصت دادی حست کمتر شده بود ؟

بعد ۱۰ ماه ک راضی شدم رابطه داشته باشیم ، خیلی قوی تر شروع کردم

ولی خب دلم باهاش صاف نمی‌شه 

ما ۱۰ ساله باهمیم 

این آقا خرداد ۱۴۰۲ رفت شمال فکر میکردم تنها رفته

خرداد ۱۴۰۳ عکسشو دیدم کنار دریا با یک دختر دیگه

هنوزم برام سنگینه نمیتونم دلمو صاف کنم

جز تیکه و غر کاری نمیکنم من ولی دلمم صاف نمیشه 

💕🌸☘️🌹

بعد ۱۰ ماه ک راضی شدم رابطه داشته باشیم ، خیلی قوی تر شروع کردمولی خب دلم باهاش صاف نمی‌شه ما ۱۰ سال ...

عزیزم درکت میکنم

چه جالب ک تایم ب این طولانی با هم هستید 

و میدونم دلت صاف نمیشه دست خودت نیس

چون انگار خیانت مردا یه چیز کاملا عادیه براشون و دست بردار نیستن هیچ جوره

من خودم این قضیه رو تو خودم حل کردم دیگه 

ولی چون حس خوبی از اون طرف میگرفتم دلم میخاد برگردم

انرژیشو دوس داشتم

اون ادمیه ک میدونم همزمان همین الان با چندین نفره ها 

ولی بخاطر حس خوبی ک کنارش داشتم دوس دارم ببینمش دوباره

دوسال گذشته از کات کردنمون

عزیزم درکت میکنمچه جالب ک تایم ب این طولانی با هم هستید و میدونم دلت صاف نمیشه دست خودت نیسچون انگار ...

مممنونم از درکت 

من باشم بعد ۲ سال واقعا برنمیگردم 

حالا چه انرژی مثبت بگیرم چه منفی 

قطعا بجایی رسونده بودم که رهاش کردم پس برگشتن درست نیست 

💕🌸☘️🌹

مممنونم از درکت من باشم بعد ۲ سال واقعا برنمیگردم حالا چه انرژی مثبت بگیرم چه منفی قطعا بجایی رسونده ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

اره خیلی خودمو کنترل کردم

ولی تمام این دوسال از ذهنم پاک نمیشد 

نمیتونستم حتی یروز بهش فک نکنم

متاسفانه هیچوقت اون حسو از کسی نگرفتم دیگه 

حالا اون خیلی اسرار میکنه و من از امروز سست شدم 

تا قبلش قاطعانه میگفتم نه 

ولی الان خودمم دلم برا بغلش تنگ شده شدید 🥲💔

نمیدونم چیکارکنم واقعا

دوساله زندگی نکردم انگار چون  روحیه ندارم کلا

خواهش میکنم عزیزم❤️اره خیلی خودمو کنترل کردمولی تمام این دوسال از ذهنم پاک نمیشد نمیتونستم حتی یروز ...

به این فکرکن اگه برگشتی ۵ سالم موندی دوباره جدا شدی چی قراره بشه؟ 

ببین من کتک میخورم حتی ولی از شدت وابستگی نمیتونم ولش کنم 

💕🌸☘️🌹