2777
2789
عنوان

آهای لاغرها خوش به حالتون💔

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 19 پست
اره جون ده کیلو تو ۴ ماه تابستون یکم کمه اگه با ورزش بود ک عالیتر البته من همونشم کم نکردم ۴ کیلو فق ...

سه ماهم تموم نشده هنوز 

کلا اهل ورزش نیستم تنبلم 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اره جون ده کیلو تو ۴ ماه تابستون یکم کمه اگه با ورزش بود ک عالیتر البته من همونشم کم نکردم ۴ کیلو فق ...

شما تو یک هفته ۴ کیلو کم کردی؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته مگه چند کیلو چاق شدی؟منم تازه به لطف معجزه خدا فقط تونستم اراده کنم با رژیم و ورزش کم کردم ،حالا من ده کیلو اضافه وزن داشتم خیلی بهم میومد صورتم بانمک و جذاب میشه ولی خب اندامم واسم خیلی مهمه و اینکه خدایی نکرده اضافه وزنم بیشتر نشه، خداکنه حالا ثابت بمونه لاغری خسته شدم هی چند کیلو کم میکردم دوباره تا یه ذره بیخیال میشدم و برمیگشت با دانه چیا جلو اشتها موقع گرفتم  و قبله غذا قرص زوبوکس خوردم 

ببین من همونی هستم که میگیی

ببین سایزم۳۶ بود و اندامن به سنم میحورد ولی من دوس داشتم یکم یه کوچولو پر باشم اصلااا چاق نمیشم ببین اصلاااا هرچی میخورم انگار نه انگار

یکم با فرص و اینا چاق شدم سایزم شد۳۸ ولی از اندامم راضیم ولی مثلا دوس داشتما پر باشم ولی میبینم کمر باریکم خوشم میاد

پز نمیدماااا ولی بدونین ماهایی که استعداد چاقی نداریم با چه بدبختی چاق میشبم البته قرصم خیلیاشش تاثیر نداره