2777
2789

خیلی دلم تنگه تو خونه ی خودم دلم تنگه مادرپدرمه 

میامم خونه ی پدرم دلم تنگه شوهر بیشعورم میشه 

ده روزه میخواست بره ماموریت گفتم بمونم خونه دلم میگیره بیام پیش پدرمادرم 

اومدم بازم دلم گرفته 

کلا هیچ جا انگار آروم و قرار ندارم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برگردی عقب نمیکنی؟

نه هرگز هرگز هرگز 

ن فقط ب خاطر غربت کلا با همسرم خیلی متفاوتیم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

واقعا سخته.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

شما اگه برگردی عقب هر چقد شوهرت خوب باشه باز این تصمیمو میگیری؟

شوهرخوب فرق داره شاید همسر من زیادم خوب نیست 

هرچقدشوهر عالی باشه حتی؟

نمیدونم 

شاید اون شرایط فرق میکرد