میخوردم الانم میخورم ولی بازم اون حالتا رو دارم کمتر شده ولی خوب نه باهاش چاق شدین؟
من باهاش خیلی چاق شدم( که البته ناراحت نیستم خیلی لاغر شده بودم) حالمم خداروشکر خیلی بهتر شد و اینکه دوره درمانتو باید بگذرونی عزیزم سرخود قطع کردن داروها یا کمو زیاد کردنشون بدترین اشتباه ممکنه به عوارضی که داروها دارن هم توجه نکن و باهاشون کنار بیا چون در نهایت به حال خوبت میارزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو این سه ساله آنقدر رفتم پول حروم کردم برای روانکاو. همش ی مشت چرند تحویل میدن. بهشون میگم بابااااا من مشکل از گذشته ندارم اینطور شدم واکسن کرونا زدم ی بارم کرونا گرفتم اینطور شدم. حالیشون نمیشه ریشه رو تو گذشته میگردن پیدا کنن
به من ساخت سری قبل ولی گفت دوره درمان ۱سالس من ۷ماهخ قطع کردم برگشت
خو بهتون میسازه بخورین من مشکلاتم صد برابر شد ک مجبور شدم قطع کنم. درآخر هم ی دکتر بهم گفت از جمله کسایی هستی که واکنش معکوس به داروی اعصاب میدی و نمیتونی هیچ داروی اعصابی استفاده کنی