2777
2789
عنوان

کسی اضطراب منتشر یا پنیک داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 45 پست
میخوردم الانم میخورم ولی بازم اون حالتا رو دارم کمتر شده ولی خوب نه باهاش چاق شدین؟

من باهاش خیلی چاق شدم( که البته ناراحت نیستم خیلی لاغر شده بودم) حالمم خداروشکر خیلی بهتر شد و اینکه دوره درمانتو باید بگذرونی عزیزم سرخود قطع کردن داروها یا کمو زیاد کردنشون بدترین اشتباه ممکنه به عوارضی که داروها دارن هم توجه نکن و باهاشون کنار بیا چون در نهایت به حال خوبت میارزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس داروهات سنگین نیست ب منه بیچاره انقد داروهای سنگین دادن نمیتونستم از جام تکون بخورم

نه گفت بی عارضه ترینه ۲ماه کلونوز بخور بعدش قطعش کنیم مکمل بیاریم و همین سرترابین و پرانول

همون دیگه حوصله گشتنشم ندارم دیگه

منم تو این سه ساله آنقدر رفتم پول حروم کردم برای روانکاو. همش ی مشت چرند تحویل میدن. بهشون میگم بابااااا من مشکل از گذشته ندارم اینطور شدم واکسن کرونا زدم ی بارم کرونا گرفتم اینطور شدم. حالیشون نمیشه ریشه رو تو گذشته می‌گردن پیدا کنن

من باهاش خیلی چاق شدم( که البته ناراحت نیستم خیلی لاغر شده بودم) حالمم خداروشکر خیلی بهتر شد و اینکه ...

منم بخاطر اضطراب شدم ۴۷کیلو 

چقدر ممکنه چاقم کنه 

سری پیش که خوردم چاق نشدم اصلا این سری نمی‌دونم یه روز پر اشتهام دو روز بی اشتها 

نه گفت بی عارضه ترینه ۲ماه کلونوز بخور بعدش قطعش کنیم مکمل بیاریم و همین سرترابین و پرانول

البته من این قرص های شما رو هم خوردم بهم نساخت. مکمل منیزیم هم جدیدا تجویز میکنن

به من ساخت سری قبل ولی گفت دوره درمان ۱سالس من ۷ماهخ قطع کردم برگشت

خو بهتون میسازه بخورین من مشکلاتم صد برابر شد ک مجبور شدم قطع کنم. درآخر هم ی دکتر بهم گفت از جمله کسایی هستی که واکنش معکوس به داروی اعصاب میدی و نمیتونی هیچ داروی اعصابی استفاده کنی

خو بهتون میسازه بخورین من مشکلاتم صد برابر شد ک مجبور شدم قطع کنم. درآخر هم ی دکتر بهم گفت از جمله ک ...

ای وای پس چیکار میکنی حالا 🥲🥲ایشالا زودتری همگی به آرامش برسیم