2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری تجربی که مشاور میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست
چند سال پشت کنکور موندین؟ از چه ماهی شروع کردین به خوندن؟ روزی چند یاعت؟ کلاس فیلمی ثبت نام هم کردی؟ ...

یک سال

سال اول پایه رو تقریبا میشه گفت قوی کردم تو شیمی و زیست اینا چون خیلی فیلم آموزشی میدیدم و اشتباهم همین بود

امسال هم از ۷ مهر اینا شروع کردم دست پا شکسته که از آبان روال افتادم اوایل روزی ۷ ساعت زمستون ۹ ۱۰ ساعت

عید فقط شام ناهار صبونه میخوردم بقیش کلا درس بود مفید ۱۲ ساعت اینا

کلاس زیست ثبت نام کردم تو یکی از تاپیکا کامل توضیح دادم 

به آزمون کامل نمیرسیدم ولی میگرفتم تو خونه میزدم قلمچی و بعضی وقتا گزینه دو رو

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار بخونم یا بینایی؟؟؟

اگه کاردرمانی منظورته

بینایی سنجی شبیه تجارت میشه بیشتر چون میری تو خط خرید عینک و... اگر روحیت اینطوریه که بخوای کمک کنی و قویه روحیت کاردرمانی من خیلی خیلی تحقیق کردم راجب این رشته و عالیه اما باید روحیه خوبی داشته باشی

اما بینایی هم فوق العادس و درآمد خیلی خوبی هم داره 

من خودم دوست دارم بیشتر کمک کنم کاردرمانی میخواستم بزنم اما رتبم خوب شد دیگه آخرا زدم این رشته هارو

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
‌گلم ممنونم.درامد کاردرمانی چقدر میتونه باشه اگه مطب خودم باشه

تا ۱۰۰ میره 

جلسه نیم ساعته حدودا ۵۰۰ تومن

خب یعنی اگه روزی ۲۰تامریض ببنم که میشه ماهی ۳۰۰نممیشه؟

۲۰ تا خیلیه نهایت ۱۰ ۱۲ تا بشه دید 

خب هزینه مطب اینا هست ولی درآمدش من پرسیدم راضی بودن تازه میتونی تا دکتری بری هیئت علمی هم بشی ازونجام ۴۰ ۵۰ بگیری

خب یعنی اگه روزی ۲۰تامریض ببنم که میشه ماهی ۳۰۰نممیشه؟

ولی بینایی اول بزن عاقلانه تره 

ی سوال... میگن که کنکور تجربی آسون تر از انسانیه و اشنلهام میگن که انسانی واقعا پرحجم تر و سخت تر از انسانیه و آسونه تجربی از انسانی متقاضی‌ هم کمه... این حقیقت داره؟! و اینکه درساش سخته واقعا؟ 

ی سوال... میگن که کنکور تجربی آسون تر از انسانیه و اشنلهام میگن که انسانی واقعا پرحجم تر و سخت تر از ...

‌ن گلمممممممم اصلاااااا اینطوری فکر نکن فوق العاده تجربی سخته از مشاور کمک بگیر نون تو تجربی عه بازم خوددانی