آیه ی ۱تا۶سوره مریم رو بنویسید با وضو ببندید به کمرتون مرادتون میده
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستم باردار نمیشد همیشه به من می گفت دعا کن .منم براش دعا میکردم .بعد باردار شد زنگ زد گفت دعا هات اثر کرد واقعا ممنونم باردار شدم .منم یهو گفتم خواهش می کنم من که کاری نکردم شوهرت زحمت کشیده 😂