2777
2789

دیگ بهش میگم ب رو خودش نمیاره چ کنم ؟ دارم اذیت میشم ع طرفی هم پشیمونم . الان سرد شده اما اومده با مامانم صحبت کرده 😐

ایراد های بد زیاد داره 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

من کاری ندارم

ولی دوست داشتن مگه مسابقس؟

بی محلی میکردم خوب بود

نمیکردم دیگه خوب نیست

دوست داشتن یه روال پیش میبره همیشه

ممکنه یه روز از طرف طرفین تموم بشه ولی

مسابقه نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم فقط امیدوارم اتفاقای خوبی برات بیوفته

دارم میترسم نکنه دنبال انتقامه

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

من کاری ندارمولی دوست داشتن مگه مسابقس؟بی محلی میکردم خوب بودنمیکردم دیگه خوب نیستدوست داشتن یه روال ...

خوب من خودم نمیخاستم ک بی محلی کنم بی اعتماد بودم  و یدفعه ولش میکردم میرفتم