royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1873 عنوان وقتی خوب بود بهش بی محلی کردم الان ک دوستش دارم نمیکنه 90 بازدید | 4 پست دیگ بهش میگم ب رو خودش نمیاره چ کنم ؟ دارم اذیت میشم ع طرفی هم پشیمونم . الان سرد شده اما اومده با مامانم صحبت کرده 😐ایراد های بد زیاد داره زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘 1404/06/23 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mdg عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 206 من کاری ندارمولی دوست داشتن مگه مسابقس؟بی محلی میکردم خوب بودنمیکردم دیگه خوب نیستدوست داشتن یه روال پیش میبره همیشهممکنه یه روز از طرف طرفین تموم بشه ولیمسابقه نیست!
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1873 نمیدونم عزیزم فقط امیدوارم اتفاقای خوبی برات بیوفته دارم میترسم نکنه دنبال انتقامه زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1873 من کاری ندارمولی دوست داشتن مگه مسابقس؟بی محلی میکردم خوب بودنمیکردم دیگه خوب نیستدوست داشتن یه روال ... خوب من خودم نمیخاستم ک بی محلی کنم بی اعتماد بودم و یدفعه ولش میکردم میرفتم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘