2777
2789
عنوان

واسه چاق شدن چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دیگه نمیخوام قد بکشم اوکیه

خوبه خداروشکر من می خوام قد بکشم البته یه مدت قبلا می خواستم چاق بشم

۱ قاشق غذا خوری  پودر سنجد و سویق گندم با عسل و داخل یه فنجان شیر هر روز می خوردم تاثیر عالی داشت خصوصا برای پر شدن صورت

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

خیلی لاغر نیستم اخهمن دوست دارم رونم خرکاری میکنم بهم نزدیک نشهولی هم رونم پره هم بالا تنم فقط شکم و ...

چجوری با این وزن کم اینجوری هستی خیلی خوبه اینجوری شکم و پهلو نداشته باشی بقیه جاها پر باشه اوکیه وزن کم نکن دیگه ب نظرم همینجوری خوبع 

چقد خوب بعد اینکه اشتهاتونو زیاد کرده بود یا خودش چاق کرد بعد اینکه قطعش کردی دیگه چاق تر نشدی موندی ...

اشتهارو بشددددت زیاد میکنه من هرچقد میخوردم سیر نمیشدم

الان دو سه ماهه قطع کردم ی کیلو اضافه کردم کلا

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

خوبه خداروشکر من می خوام قد بکشم البته یه مدت قبلا می خواستم چاق بشم۱ قاشق غذا خوری پودر سنجد و سوی ...

اهاا چرا مگه قدت چنده؟

صورتم پره اصلا نمیخوام صورتم پر تر شع تازه دوست دارم لاغر ترم بشه برای بدنم دنبال راه حلم

اشتهارو بشددددت زیاد میکنه من هرچقد میخوردم سیر نمیشدمالان دو سه ماهه قطع کردم ی کیلو اضافه کردم کلا

روی صورتتونم تاثیر داشت؟

من نمیخوام صورتم تغییرکن صورتم پره خودش بیشتر شع بد میشه

روی صورتتونم تاثیر داشت؟من نمیخوام صورتم تغییرکن صورتم پره خودش بیشتر شع بد میشه

ببین تاثیرش رو کل بدنه ولی بعد اینکه قطع میکنی تقریبا باد صورت میخوابه ولی بدن موندگاره برا من که اینطور بود

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

اهاا چرا مگه قدت چنده؟صورتم پره اصلا نمیخوام صورتم پر تر شع تازه دوست دارم لاغر ترم بشه برای بدنم دن ...

برای بدن باید ورزش کنی 

قدم ۱۵۸ هست

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

کاش منم هرچی میخوردم چاق نمی‌شدم خوش به حالتون ماآب میخوریم باد میکنیم

چی میگی خیلیییی بده

کلا هرچی میخورم ژنتیکی چاق نمیشم بعد خیلی بده

خوبه تموم عمرت مثل موی سر باشی؟ 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست