2777
2789

پدرم رفته ازمایش دادع تری گلیسیرید بالای 300 دارع و دکتر گفته کبدش چربه،  زدم نت میگه ک ادم باید تهوع داشته باشه و گلیسیرید برای چربی خونه؟ دکتر گفته کبدش چربه ولی، ازمایش رو که به نت زدم گفته تری گلیسیرید بالای 300 داره،  ایا خطرناکه؟  خیلی نگرانشم،  همش پاهاش تب داره،  برا کبد چرب و چربی،  چیا بخوره ک کنترل بشن،  چی بخوره چی نخوره؟؟؟  لطفاا دریغ نکنید پدر 3 دختره اگ چیزیش بشع هیچکسو نداریم بخدا😭💔 خاکشیر دوستم گفت بخره بخوره و سیر و زرد چوبع میکس شده، 

لطفا هر کس اطلاعاتی از این ازمایش و کبد چرب دارع دریغ نکنه، یه دعا و صلوات مهمونش میکنم. 

... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کبد چرب باید بره دکتر براش رژیم بده همراه ویتامین 

مادرم کبدش چرب بود دکتر گفته بود هر شب کدو رو رنده کن تو ماست بخور برنج و نان و ماکارونی نخور 

در کل رژیم کبد خیلی سخته 

وزنش به شدت میاد پایین به جایش کبد پاکسازی میشه

تری‌گلیسیرید بالای ۳۰۰ و کبد چرب خطرناکه و باید کنترل بشه.

✅  چی بخوره: سبزیجات، میوه کم‌قند، جو دوسر، ماهی چرب، سیر، زردچوبه، خاکشیر، آب زیاد  

❌چی نخوره: شیرینی، نوشابه، غذاهای چرب، گوشت قرمز، لبنیات پرچرب، الکل  

🏃‍♂️ ورزش روزانه، کاهش وزن، خواب کافی، کنترل استرس انجام بشود

🩺 تب پاها باید توسط پزشک بررسی بشه عزیزم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خودم براش رژیم مینویسم

حتما برو پزشگ تغذیه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶