2777
2789
عنوان

حس سقط کردن بچه خیلی سخته نه

228 بازدید | 30 پست

من مجردم فک میکنم اکه بچم در آینده ناخواسته سقط بشه افسردگی شدید میگریم

اونایی که بچشون سقط میکنن چجوری طاقت میارن؟

اصلا خیلی عذاب بدیه

منتظر یکی هستی ولی اون میره 

بچتم هس

همه خوشحال میشن ولی آخرش به غم ختم میشه هعی.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که نه تا بدنیا نیومده آنچنان غمی نداره ولی خدای نکرده یه ساعت بعد دنیا اومدنش هم بره اونوقت سخته اصلا لحظه ای که میبینیش حس اصلی شکل میگیره 

آخ بگردم زن داداشم چی میکشه که بچه۱۸ سالشو کیلومتر ها دورتر خاک کرده خیلی دلم براش خونه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به آینده ای که باعث ناراحتی و اعصاب خردی میشه فکر نکن

هیچی همش ناراحتی یا همش خوشحالی نیس

چه مجردی 

چه متاهلی 

بعدشم فشار تابستونه دیگه آخراش دارم از بیکاری به چرت و پرت فک میکنم😂

من بعد یک پروسه طولانی و ای وی افجنین دو هفته تو رحمم بودو سقط شدهنوز ب خودم نیومدمخیلی خیلی سخت بود ...

اخی عزیزم چند وقته گذشته؟

کجا ای وی اف کردی چقدر هزینه کردی

بازم جنین داری؟ ایشالا انتقال بعدیت

بنظر من که نه تا بدنیا نیومده آنچنان غمی نداره ولی خدای نکرده یه ساعت بعد دنیا اومدنش هم بره اونوقت ...

قبل دیدنشم وقتی صدای قلبشو میشنوی 

وجودشو حس میکنی 

حس مادرانه داری به نظرم

هیچی همش ناراحتی یا همش خوشحالی نیسچه مجردی چه متاهلی بعدشم فشار تابستونه دیگه آخراش دارم از بیکاری ...

به چیزای خوب فکر کن 

به هوای دل انگیز پاییز 

رنگ درختان 

هوای خنک 

شب چله

الحمدلله رب العالمین ...

من مجرد بودم، یه نفر برام در کتاب باز کرد گفت سه تا بچه میاری و یه دونه هم سقط میکنی.

اینو یادم رفته بود

تا اینکه قبل عید فهمیدم‌باردارم خیلی خوشحال شدم ولی عمر خوشحالیم کوتاه بود.

اون پیش بینیش که درست درومد

خدا کنه اون سه تا بچه هم حقیقت پیدا کنه

قبل دیدنشم وقتی صدای قلبشو میشنوی وجودشو حس میکنی حس مادرانه داری به نظرم

من هم سقط داشتم هم دوتا بچه دارم واسه سقط که اصلا ناراحت نشدم واسه بچه هامم تا لحظه ای که نبینمشون حسی نداشتم یعنی کلا مدلم اینه به چیزی که مطمئن نباشم مال من میشه یا نه دل نمی‌بندم 

بچه دومم مشکل کمبود اکسیژن داشت گذاشتن دستگاه همش میگفتم کاش نشونم نمی‌دادین چون اگه چیزیش میشد ترجیح میدادم ندیده باشمش دور از جونش 

و تا وقتی که وضعیتش پایدار نشد نرفتم ببینمش دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید