2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری ماکارونیا نصف نمیشه؟ یا له بشه؟

نه اصلا من همیشه همینطوری درست میکنم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

باید زود آبکشی کنید و آب خنک روش بریزید وقتی خنک شد بعد دم بدید مایه ماراکانیتون هم آبکی نباشه و این ...

احتمالا همینه

من آب سرد نمیریزم رو ماکارونی و داغ داغ دم میدم

اب کامل روی ماکارانی باشه..بعضیا روغن میریزن داخل ابش .من جدیدا فقط اب میریزم.کامل روی ماکارانی بگیر ...

آره نباید تو آب ماکارونی روغن ریخت سس به ماکارونی نمی‌چسبه 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
احتمالا همینهمن آب سرد نمیریزم رو ماکارونی و داغ داغ دم میدم

مشکلت همینجاست حتما باید آبکشی کنی بعد دم بزاری

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
ماکارونی دون دون نمیشهباید دراز دراز بشه😂

دراز دراز نه

جدا جدا 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سری بعد امتحان میکنممرسی🌹

روی بسته ماکارونی هرتایمی هست شما۳یا۴دقیقه زودتر بردار 

احتمالا همینهمن آب سرد نمیریزم رو ماکارونی و داغ داغ دم میدم

نه قشنگ آب سرد بریز روش و هی زیر و بالاش کن که همه جاش آب بگیره و خنک بشه اصلا دیگه نباید بخار کنه 

و اینکه آبش بزار قشنگ از صافی بره 

تو این حین که آبش می‌ره میتونی یه ته دیگ سیب زمینی خوشکل درست کنی 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

اول تو یه ظرف با کل مواد مخلوط کن بعد بزار دم بکشه ینی لا ب لاش نریز و ماکارونی و یکم زنده بردار و آب بگیر روش 

نمک هم حتما تو آبش زیاد بریز با زردچوبه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

زمان جوشیدن منظورته؟اونو که روی جعبه نوشته ولی باز خوب نمیشه برا من

اره منظورم همینه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن