2777
2789

خودم نه هنوز راستش فک میکنم خیلی ارزوها دارم خیلی لذت ها از زندگی نبردم راستش از وقتی مرگ اون اقاهه امید جهان که شنیدم به این فک میکنم ممکنه فردایی نباشه دیگه ولی به خودم که فک میکنم من خیلی چیزا دلم می خواسته و میخواد ولی هیچ کدومو تجربه نکردم کاش خدا جون ادما رو قسمتشون زود مردن نباشه اخه ماها نه هممون ولی بعضیامون هنوز حسزت خیلی چیزا به دلمون مونده  خب چیکار کنیم نمی تونیم 😓😓😓😓😓😓😓

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت که هیچی ولی رنجام به پایان میرسه بازم خوبه و اینکه دلم میخواد مرگ یهویی داشته باشم قبلش ندونم میخوام بمیرم مثل همین امید جهان مرگم یه روزم طول نکشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

به هرچی که خاستم نرسیدم ولی بازم خداروشکرمیکنم شایدحکمتی داشته دلم شدیدتنگ شده واسه مامان وبابام اگربمیرم حداقل میتونم اوناروببینم 

اماازطرفی پسرم خیلی کوچیکه وبه من نیازداره ...

کاش این دنیااینجوری نبودکاش مرگ نبودو....

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

من نگران لذت نبردن ها نیستم.  چون به طورنرمال بالخره از یه چیزایی لذت بردم من فقط نگران کارهای نکرده و اون دنیا هستم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ولی بنظر من مرگ شیرینه، منم کلی ارزو و کار نکرده و حسرت دارم تو این دنیا ولی وقتش برسه نوبتم شه با س ...

ولی من نه دوس ندارم دلم میخواد طعم زندگیو بچشم تا به این سن که رسیدم یه بار با دست و بال باز حتی سفر نتوستم برم یا لباسایی که دوس داشتم ببین اینا کوچیک ترین هاش بود من خیلی حسرتا تو دلمه دلم نمیخواد حداقل تا وقتی که بعضیاشون نرسیدم اتفاقی برام بیوفته تا به این سن فقط تلاش کردم تلاش برای درس خوندن کار کردن خونه خریدن اونم همشون به سختی دلم میخواد حداقل کوچیک ترین لذت هارو از زندگی ببرم اگه قرار باشه به هیچ‌کدوم نرسم و برم چرا اصلا اومدم به این دنیا به تماشا؟؟؟ 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
آره مثل کور مادرزادی که دونست آسمون آبیه ولی ندونست آبی چه رنگیه

افرین خب ماها میدونیم فردا دنیا برامون چه تقدیری بهم زده نهههه و چقد تلخه

من بعضی وقتها خواب میبینم مرده ام 

خداشاهده فقط از ناراحتی مادرم و گریه هاش 

و تنهایی دخترم و پسرم و فکر آینده شون میگم خدایا یه عمری بهم بده بتونم بچه ها رو سر و سامون بدم الان خیلی کوچیکن

آدم طمع داره، هر چقدر نعمت ببینه باز هم دنبال بقیه ش هست.

دخترعمه م چند سالی هست بعد تصادف قطع نخاع شده، الان آرزوش شده یک بار دیگه فقط بتونه راه بره.

منظورم این هست داشته های هر کسی آرزوی یکی دیگه هست.

فقط شکر گزار باشیم چون هر نعمتی چند روزی نصیب ماست، یکی زیاد ویکی کم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

لذت که هیچی ولی رنجام به پایان میرسه بازم خوبه و اینکه دلم میخواد مرگ یهویی داشته باشم قبلش ندونم می ...

خدانکنه عوضش از خدا بخواه رنجاتو تو همین دنیا تموم بشه تا راحتتر زندگی کنی