2777
2789
عنوان

دخترم عاشق مادر شوهرم

283 بازدید | 15 پست

دخترم وقتی نوزاد بود ازم گرفتن وار نوزادی در کنار مادر شوهرم زندگی کرد ما شیراز هستیم مادر شوهرم ب بچم میگه هر حرفی یا پوششی از مامانت دیدی شنیدی بگو دخترم 6ساله

ظلمه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت گرفتن یعنی جدا شدی بچه رو گرفتن یا گفتن بده ما بزرگ کنیم؟ متوجه نشدم راستش 

همسایه ما سه قلو داشت، مادرش گفته بود یکیو بده من بزرگ کنم که هم زحمت تو کم شه هم من سرم گرم شه و از تنهایی دربیام 

شهر دیگه بودن و فاصله داشتن 

الان پسرش 16 سالشه ولی به مامان بزرگش میگه مامان و کلا اونجاست، ماهی یکی دو روز میادخونه مادر خودش 

ب زور دخترم ازم بردن و پیششون نگه داشتن منم هر کاری کردم بیاد سمتم نیومد

به زور؟

ببخشید من اصلا نمیتونم هضم کنم چه زوری چه بردنی 

مگه میشه 

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

ازت گرفتن یعنی جدا شدی بچه رو گرفتن یا گفتن بده ما بزرگ کنیم؟ متوجه نشدم راستش همسایه ما سه قلو داشت ...

من شوهرم اوایل باهاشون بودیم هروز دعوا داشتیم تا اینک جدا شدیم طی این. مدت من قهر بودم 

به زور؟ببخشید من اصلا نمیتونم هضم کنم چه زوری چه بردنی مگه میشه

بله در حقیقت خونوادم خرج من و بچم نداشتن وقتی ک قهر کردم کسی پشتم نبود فقط خدا بود ک مامانم بهم زنگید بهم گفت بچه رو نیار ک شوهرم وقتی شنید اینو ازم گرفت

بله در حقیقت خونوادم خرج من و بچم نداشتن وقتی ک قهر کردم کسی پشتم نبود فقط خدا بود ک مامانم بهم زنگی ...

جدا شدید؟

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....