2777
2789
عنوان

به نظر شما چه آدمایی باکلاسن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 78 پست
اینکه بلد باشی چه رنگایی به پوستت میان چی رو با چی ست کنی لباسات همیشه اتو کشیده و تمیز باشه یا چه م ...

بازیگر ترک فحریه اوجن رو دیدی؟

اون ۱۶۷ قدشه من ۱۶۶

اون ۵۶ وزنشه من ۵۵

اما لباس پوشیدن و خوشتیپی اون کجا لباس من کجا

البته خب من اجازه ندارم مثل اون بپوشم هرچی باشه ما ایرانیم 

کاش ترکیه بودم🥺🥺

خداییش اندامم هم خوبه 

بازیگر ترک فحریه اوجن رو دیدی؟اون ۱۶۷ قدشه من ۱۶۶اون ۵۶ وزنشه من ۵۵اما لباس پوشیدن و خوشتیپی اون کجا ...

عزیزم قرار نیست که حتما مثل اون لباس بپوشی که🌹متناسب با سلیقه ی خودت بپوش تو ایرانم ادم شیک پوش کم نداریم🥰

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرار نیست که حتما مثل اون لباس بپوشی که🌹متناسب با سلیقه ی خودت بپوش تو ایرانم ادم شیک پوش کم ...

آخه لباسای اون خیلی بهش میاد خیلی🥺

البته اینکه لباساش خیلی گرون هستن هم بی تاثیر نیست

ایرانی های شیک پوش فقط بهنوش طباطبایی و پریناز ایزدیار میپسندم که اونام فکر کنم طراح لباس شخصی دارن😂

بستگی به شخصیتت داره، من تو بدترین حالتم تا حالا صدام بالا نبردم،قبلا سنم کمتر بود متوجه نمیشدم چه اثری داره ولی کلا همین شکلی بودم دیگه 

اما الان که سنم بیشتر شده متوجه شدم این اخلاقم باعث شده دیگران هم بیشتر متوجه رفتار و گفتارشون باشن، هم اینکه رو حرفم حساب میکنن 

اماااا بعضیا وقتی عصبانی میشن اگه زیادی بخوان جلوی خودشون بگیرن کم کم انگار یه فشار روانی بهشون میاد 

برا همین میگم به نظرم ربط به شخصیت هر آدمی داره 

اگه قرار متفاوت با اخلاق خودمون رفتار کنیم پس همزمان خودمون پرورش بدیم که منجر به آسیب روانی نشه