2777
2789

میشه بگی دقیقا کدوم تاپیک؟!🫠

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام دختر یا بهتر بگم آبجی تنها افسرده چند جمله میگم خدمتت؛

فقط و فقط به خاطر انگیزه و خلاصه هدف های بشردوستانه و وجدان خودم و اینکه واقعا دوست ندارم یک نفر یک انسان چه ایرانی باشه چه آمریکایی چه استرالیا چه روسیه هر جای دنیا دوست ندارم یک انسان با مشکلات و ناراحتی های فکری و روحی که واقعا از اذیت کننده هستن دست و پنجه نرم کنه اگه ما تفکرات و ذهنیتمون را بالا ببریم انتظاراتمون رو از دیگران و محیط اطرافمون کم کنیم یا اصلا ببریم اصلا چه انتظاری لازم نیست اینو متوجه بشیم و بفهمیم آخر سر متوجه بشیم که هیچ کس به جز خودمون به دردمون نمیخوره و خودمون هستیم که برای خودمون ارزش قائلیم فقط خدا را داریم خودت و خدا دیگه هیچ اصلا ناراحت نمیشی انسان اگه حتی صد تا برادر داشته باشه صد تا خواهر پدر و مادرش هم باشن همه همه فامیلا زیاد به خدا قسم وقتی مشکل هاد و اساسی براش پیش بیاد به موقع همه رهاش میکنن و کوچکترین کمکی بهش نمیکنن وقتی خب اینجوریه خب من چرا چه انتظاری داشته باشم از اینا اصلا لازم نیست به خودت بره خود و برای خودت ارزش قائل باشی هیچ وقت احساس عجز و نیاز در برابر دیگران نکن نذار دیگران بفهمن که تو ناراحتی اصلا ناراحت نباش خوشحال باش همین که خوشحالی دیگران میان منتتو میکشن و سعی میکنن که باهات رابطه و خلاصه داد و ستد و رفت و آمد داشته باشن احترام بذارن بهت و اگه درمانم میخوای واقعا بنده قبلا افسردگی داشتم ولی چون ستم کم بود الان خدا روشکر سه سال و نیم چهار ساله اصلا اینقدر خوشم از این دنیا میاد لذت می برم حتی پدرم پارسال فوتم کرد چرا ناراحتی خودمو داشتم دو سه ماه چهار ماه پنج ماه شش ماه ولی فرق میکنه ناراحتی برا پدر مادر گریه برای اهل بیت هرچی اینا معنویه و اتفاقا انسان بعد از اون وجدانش راحت میشه افسردگی یه چیزیه بر اساس وابستگی های بیجا و زیاد به مادیات پیش میاد به اطرافیان و دیگران انتظارات زیاد انتظارات وابستگی ها رو ببر به خدا قسم درست میشه درمان میشی اگه درمان فیزیکی و دارو این چیزا میخوای بیمارستان فرشچیان همدان قسمت اعصاب و روان و خلاصه اورژانسش میری از اونجا پذیرشت میکنن بیست روز بستری بیست و یک روز مرخص بعد دو سه ماه طول میکشه تا همه چی درست میشه خلاصه  یواش یواش همه چیز خاطرات بد یه مدت یکی دو ماه فراموشی  کوچیکی بعد یواش یواش درست میشه به امید خدا همه چی درست میشه من اینجوری بودم  الان لذت میبرم حالا هر کسی یه روشی داره ولی در کل افسردگی اصلا زیر پا له افسردگی چیه؟