2777
2789
خیلی دوست دارم نظرت در مورد قد من چیه ؟ ۱۵۳ هستم دوست داشتی این قد داشتی

خب تو بغلی هستی اون خانومم قد بلندبعضیا واقعا عاشق بغلین بعضیا  م قد بلند ولی مهم اینکه خودتون عاشق خودتون باشید😘

[QUOTE=395226793]سلام عزیزم رفتی دکتر؟[/از ا

اره رفتم بهت گفت مشکلت عصبیع و آسنترا نوشت برام ولی دوست ندارم بخورم چون درگیر افسردگی شدم یه مدت قرص اعصاب خوردم اصلا باهام نساخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=395226793]سلام عزیزم رفتی دکتر؟[/از ااره رفتم بهت گفت مشکلت عصبیع و آسنترا نوشت برام ولی دوست ...

دکتر تو حتما عوض کن متاسفانه همه ی دکترا خوب نیستن منم اگه چیزی پیدا کردم بهت میگم من خودمم روده ها م عفونت میکنه نمیدونم چرا 

دکتر تو حتما عوض کن متاسفانه همه ی دکترا خوب نیستن منم اگه چیزی پیدا کردم بهت میگم من خودمم روده ها ...

آخه خیلی اسمشو شنیده بودم نمی‌دونم دیگه هر چقدرم تو گوگل میزنم همه میگن برا این مشکل قرص اعصاب میدم نمی‌دونم چرا این روزا همه رودشون مشکل داره

آخه خیلی اسمشو شنیده بودم نمی‌دونم دیگه هر چقدرم تو گوگل میزنم همه میگن برا این مشکل قرص اعصاب میدم ...

اخه این چیزایی م که میخوریم همش آشغال  خوش به حال قدیما 

آخه خیلی اسمشو شنیده بودم نمی‌دونم دیگه هر چقدرم تو گوگل میزنم همه میگن برا این مشکل قرص اعصاب میدم ...

عزیزم الان سرچ کردم نی نی سایت یکی گفته بود کلی دارو خورده خوب نشده کپسول فمی لاکت خورده خوب شده بعد از ناهار و بعد از شام

وای منم این مشکلو داشتم اما سعی کن از کسی توقع نداشته باشی تمرین کن با خودت توقع از هیچ کس حتی پدروم ...

مرسی عزیزم

میدونستم اینو ولی یادم رفته بود

مرسی ک یادآوری کردی♥️♥️♥️

قربونت برم عزیزم منم خودم همین طوری بودم ساعت ها میرفتم تو فکرله کارای بقیه فکر میکردم ولی دیدم دارم ...

مرسی گلم بابت حرفای قشنگت خدانگهدارت باشع♥️💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خیلی دوست دارم نظرت در مورد قد من چیه ؟ ۱۵۳ هستم دوست داشتی این قد داشتی

دوسداشتم یه قد متوسط و اعضای بدن سایز نرمال داشته باشم

این حد از کشیدگی اذیتم میکنه

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

اصلا بیزارم ازش از عوامل نمیخاستمش ازدواج اجباری و وجود شرایط بد باعث شد ازدواج کنم کلی عیب ظاهری و ...

سه تا بچه داری ؟  بعد چه جوری شوهرت بچه دار نمیشه ؟ من سر در نیوردم چی به چی شد .

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔