2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7562 بازدید | 545 پست
اره ب خداچرا عزیزم با دانشگاه نمیشه کار کرد؟من همه امیدم اینه برم دانشگاه در کنارش کار پاره وقت داشت ...

چون من واحد زیاد بر میدارم زود تموم شه

نمیتونم کار کنم 

واحد کم برداری میشع

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
بله خیلی‌هاشون ندارن....خودمن دهنم صاف شده تا تونستم یا چیزایی توزندگیم جمع کنم.....بدوت پشتیبانه از ...

واقعا درک میکنم سخته 

راه سختی رو پیش رو دارین امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره

ادم همین ک کم نیاره ت این راه سخت یعنی نصف راه رو رفته 

جسارتا چند سالتونه ک میگین الان فکر ازدواج هستین

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته 👌🏻ممنون داداش نمردیم یه بار دیدیم تو سایت یه کاربر مرد راهنمایی کرد و درخواست نداد خداروشکر

آبجی گذشته ی من تو رل ورل بازی گذشت و من چندساله توبه کردم ....اینو خوب فهمیدم که کار حرام کارحلال رو عقب میندازه.....

شماهم تمرکز کن روی درست...انشاالله موفق بشی

هنوز درآمد ندارم ولی ان شاءالله به زودی ... باید یه فکری کنم که از این احساس فرسودگی رها شم : )

انشالا عزیزم 

واقعا بد ترین چیز همین حس های مزخرف

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

آبجی گذشته ی من تو رل ورل بازی گذشت و من چندساله توبه کردم ....اینو خوب فهمیدم که کار حرام کارحلال ر ...

درسته 

ممنونم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

خیلی خستم متولد اخرای ۸۲ام باورت میشه از اردیبهشت حقوق نگرفتم واقعا دیگه خستم

😣😣سخته سخت مخصوصا برا ما جوونا ک میخوایم تازه وارد بازار بشیم

صاحب کارتون حقوق نداده؟

عالی یعنی بی‌نظیررررر بک ساعت دیگه پروازم به مقصد دوبای می‌پرن از اونور برای ی قرارداد باید خودم برسونم نیویورک و جونم برات بگه که دنیا برام ریده 

از وضعیتم ناراضی نیستم اما چرا من نوجوان ایرانی حق داشتن به لندکروز فیس واسه تولد نوزدسالگی مو ندارم و باید به 207 بسنده کنم چراااااا

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

واقعا درک میکنم سخته راه سختی رو پیش رو دارین امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخورهادم همین ک کم نیاره ...

۲۷ سالمه.....همه ی زندگیم تو تلاش کردن گذشت....فقط یه چیزو خوب یاد گرفتم اونم اینه که دست بزن رو زانوت بگو یا علی......

خدایاشکرت...

اونا پول دارن خب چی میشه یکم ازشون پول بگیرم حالا🙄🙄🙄بیست و دو سالگی روی پا خودم می ایستم دیگه

ببین نظر شخصی من اینه چه دختر چه پسر از۱۸سالگی باید روپای خودشون بمونن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من ادم بدبختیم

شبا پابرهنه میخوابم

وقتی ب دنیا اومدم مردم فارسی حرف میزدن 

تا 2 سالگی دندون نداشتم 

وقتی بدنیا اومدم کچل هم بودم! تازه حرف هم نمیتونستم بزنم!

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

خواستی به تاپیکام سربزن

چی هستن؟

باشه حتما🌸🎀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓