2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7561 بازدید | 545 پست
توکلت به خدا باشه ذکر استغفارم خیلی موثره رشتتت چیه؟

ذکراستغفار چیه؟

رشتم انسانی عزیزم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ذکراستغفار چیه؟رشتم انسانی عزیزم

پس یه رشته برو که بازارکار خوبی داشته باشه و خودتم توش علاقه و استعداد داشته باشی تاحدودی.

همین استغفرالله ساده رو توصیه کردن و البته یه استغفار ۴۰۰تایی از امام صادق توی مفاتیح اومده که خیلیا شنیدم ازش نتیجه گرفتن خودم دارم میگم🌱 برای افزایش فوق‌العاده رزق و روزی

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه رشته برو که بازارکار خوبی داشته باشه و خودتم توش علاقه و استعداد داشته باشی تاحدودی.همین استغف ...

قصد دارم مدیریت بخونم 

اهاا ممنون حتما نیگا میکنم مرسی ک گفتی💖

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ماشاالله 😍😍آفرین خیلی خوبهمنم خوشم نمیاد اما فعلا مجبورم💔انشالله منم دانشگاه قبول شم خودم میرم سر ...

ایشالله عزیزم که هر چی زوتر مستقل بشی ... مستقل شدن خیلی خوبه

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
ایشالله عزیزم که هر چی زوتر مستقل بشی ... مستقل شدن خیلی خوبه

اانشالله مرسی گلم💖

اره خدا وکیلی هر چی سخت اما لذت داره

18 سالمهتیچر زبان انگلیسی امحقوق بسیارررر کممم و توقع خانواده بسیارررر بالاوضعم خرابه به خدا موجودیم ...

افرین😍ماشالا خانم معلم 

دیه اوضاع همینه 

۵۰ هزار تومن دیه؟😂💔

قربونت سیسیبله پنجاه هزارتومن اخر ماه نشده

وایییی ی منم کلا زیر ۵۰۰ دارم😭😭😅

شکر خدا ایشالا همیشه راضی باشید حرف درستی زدید داداش منم دیپلم گرفت دیه ادامه نداد خودش گفت دوس ندار ...

حتما موفق میشین ولی کنارش همون موسیقی یا هرچی علاقه دارید ادامه بدین عالیه 

حتما موفق میشین ولی کنارش همون موسیقی یا هرچی علاقه دارید ادامه بدین عالیه

ممنون همچنین 

انشالله میرم ادامه میدم

فعلا که درس میخونم ولی کار هم انقدر حقوقا کمه که عملا فایده نداره مثلا من برای تدریس زبان رفتم حقوقش ...

اه واقعا ب سری چیز ها نمی ارزه انقدر کنه خرج رفت و آمد نمیشه