2777
2789
عنوان

خانما چند لحظه بیایین

120 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم ی خانم خانه دار هم میتونه به نظرتون پیشرفت داشته باشه و چطوری میتونم پیشرفت کنم ؟ و اینکه چکار کنم همسرم بیشتر وابسته به من باشه ؟

بله عزیزم 

یه رشته هنری دنبال کن

در کنارش تو زمینه ای که دوست داری مطالعه کن. 

سعی کن رفت و آمد تو جامعه بیشتر باشه مثلا خیریه ها

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که میتونه مگه خانوم خونه دار چشه؟اگه شرایطش اوکی نیست که بیرون کار کنید میتونید یه کسب و کار خونگی راه بندازید. و در رابطه با موضوع دوم. مردها تا جایی که من اطرافیانم رو دیدم تشنه محبت اند. و چه محبتی بهتر و زیباتر از محبت همسر؟ محبت از هرنوع. بزرگ،کوچیک حتی در حد یه ناز کردن

به نظرم مدیریت خانواده و تربیت و رسیدگی به فرزند خودش پیشرفته همه چی که درس و کار و... نیست واینکه م ...

چطوری میتونم مدیریت کنم زندگیمو به نظرت یکمی میشه راهنماییم کنی؟

مثلا چکار کنم ؟ باشگاه فقط میرم دیگه نمیدونم چکار باید کنم اضافه وزنم آوردم

لباسهای خوب بپوش چه خونه چه بیرون

آرایش کن لنز بنداز موهاتو رنگ کن

برو کلاس مثلا موسیقی یا چیزی که علاقه داری بهش

درکل به خودت برس

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بله که میتونه مگه خانوم خونه دار چشه؟اگه شرایطش اوکی نیست که بیرون کار کنید میتونید یه کسب و کار خون ...

کسب و کار در خانه به جز فضای مجازی چکار میتونم کنم ؟

۳ سال ازدواج کردم ۸ ماهه عروسیمو گرفتم نه هنوز بچه ندارم

خب اول از همه سعی کن قشنگ به کارای خونه و آشپزیت برسی،بعد هنوز اول ازدواجته به خودت برس و دلبری کن که بعد بچه محدود میشی دیگه،رانندگی یاد بگیر واقعا واجبه و باشگاهم که میری خوبه زندگی همینه :)

خب اول از همه سعی کن قشنگ به کارای خونه و آشپزیت برسی،بعد هنوز اول ازدواجته به خودت برس و دلبری کن ک ...

کارای خونه وقتایی همسرم خونه نیست بیشتر انجام میدم وقتایی خونه هست خونه میشه عین جنگل آشپزی هم ی سری وقتا غذاهام بد میشه ولی بیشتر اوقات سعی میکنم تمام تمرکزم رو آشپزیم باشه رانندگی هم گواهی نامه دارم ولی خیلی سوار ماشین نمیشم