سلام دوستان میخواستم بدونم ی خانم خانه دار هم میتونه به نظرتون پیشرفت داشته باشه و چطوری میتونم پیشرفت کنم ؟ و اینکه چکار کنم همسرم بیشتر وابسته به من باشه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم مدیریت خانواده و تربیت و رسیدگی به فرزند خودش پیشرفته همه چی که درس و کار و... نیست واینکه محبت کن به شوهرت تا از نبودت کلافه بشه البته جای خودش نازم داشته باش :)))
بله که میتونه مگه خانوم خونه دار چشه؟اگه شرایطش اوکی نیست که بیرون کار کنید میتونید یه کسب و کار خونگی راه بندازید. و در رابطه با موضوع دوم. مردها تا جایی که من اطرافیانم رو دیدم تشنه محبت اند. و چه محبتی بهتر و زیباتر از محبت همسر؟ محبت از هرنوع. بزرگ،کوچیک حتی در حد یه ناز کردن
۳ سال ازدواج کردم ۸ ماهه عروسیمو گرفتم نه هنوز بچه ندارم
خب اول از همه سعی کن قشنگ به کارای خونه و آشپزیت برسی،بعد هنوز اول ازدواجته به خودت برس و دلبری کن که بعد بچه محدود میشی دیگه،رانندگی یاد بگیر واقعا واجبه و باشگاهم که میری خوبه زندگی همینه :)
خب اول از همه سعی کن قشنگ به کارای خونه و آشپزیت برسی،بعد هنوز اول ازدواجته به خودت برس و دلبری کن ک ...
کارای خونه وقتایی همسرم خونه نیست بیشتر انجام میدم وقتایی خونه هست خونه میشه عین جنگل آشپزی هم ی سری وقتا غذاهام بد میشه ولی بیشتر اوقات سعی میکنم تمام تمرکزم رو آشپزیم باشه رانندگی هم گواهی نامه دارم ولی خیلی سوار ماشین نمیشم