2777
2789
عنوان

کمکم کنین

69 بازدید | 9 پست

امروز با مامانم اومدیم شهرستان قرار یود عصر برگردیم ولی موندیم.فک می‌گردم برعکس شهر فرار نیست افراد تاکسیک پیک*می و ددی آرتا و تانگوی ببینم ولی تا الان دو تا ددی آرتا و یه فمبوی دیدم.حالا این هیچ الان میبینم دارن نوشیدنی میخورن😶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی😑؟!هرکس متوجه شد برا منم توضیح بده

ببین امروز یهویی اومدیم شهرستان قرار بود عصر برگردیم ولی موندیم‌با خودم گفتم شهرستان برعکس شهر افراد سمی نداره ولی تا الان یه فم*بوی و دو تا ددی آر*تا دیدم😑الان هم میبینم دارن عرق سگی میخورن کسایی که نماز هم میخونن:/

کسایی گه منو به نماز خوندن دعوت می‌کنن دارن میخورن😑دارم روانی میشم تحمل اینهمه سم رو ندارم 

اتفاقا من تو شهرستانا آدمای تاکسیک تری دیدم‌تا شهر. جای تو بودم با دیدن اون فمبوی کیوت کیف میکردم😅

بابا من اول فک میکردم اون فمبویه دختره.اون ددی آرتاعه هم فک میکردم پسره://

شک کردم به فمبوی و ددی آرتا بودنشون ولی با خودم گفتم تو شهرستان عمرا از اینچیزا ببینم🤕الان هم یاتاقان زدم دارم روانی میشم بگین چیکار کنم برم یه گوشه آرامش بگیرم یا با اونا بخورم

بابا من اول فک میکردم اون فمبویه دختره.اون ددی آرتاعه هم فک میکردم پسره://شک کردم به فمبوی و ددی آرت ...

برو یه گوشه بشین کار خودتو بکن یا برو بیرون قدم بزن. وقتی ازشون خوشت نمیاد چرا باهاشون قاتی بشی

برو یه گوشه بشین کار خودتو بکن یا برو بیرون قدم بزن. وقتی ازشون خوشت نمیاد چرا باهاشون قاتی بشی

مامانم میگه😑😑اصلا قرار ن اینارو ببینم به من گفت میریم باغ و تا عصر برمیگردیم ولی الان😭