2777
2789
عنوان

بچه مهندس 🙄🙄

270 بازدید | 15 پست

الناز مافی چرا با قاسم داره معامله میکنه

هدفش جبه؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مسعود هم با تینا اخر ازدواج میکنن چی میشه؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سریال و صد بار تلویزیون داده تازه برات جالب شده سوال میپرسی

بله الان برام جالب شده و سوال میپرسم

میخواد گروه جهت از هم بپاشهنه مسعود با تینا ازدواج نمیکنه

حالا اخرش هم از هم میپاشه؟؟؟ 

عع فکر کردم ازدواج میکنن

آره برا چی به الناز مافی زنگ زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آره برا چی به الناز مافی زنگ زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم برام سواله

😜 من دیدمش تا آخر هیچی میخواد دستگاه جواد ویروسی کنه فلش ویروسی میده به اون پسره بزن قدش دستگاه جوا ...

خب من ندیدمش 

اخر تینا و مسعود ازدواج میکنن؟؟

بعد گروه جهت پی میشه؟؟

حالا اخرش هم از هم میپاشه؟؟؟ عع فکر کردم ازدواج میکنن

نه الناز بهش پیشنهاد میده قاسمم میخواد عطیه رو بپیچونه 

بعد الکی ب عطیه میگه مریض شدم و اینا بعد اونا میان تهران 

دیگه دروغش لو میره

نه جواد با مرضیه ازدواج می‌کنه ولی تینا و مسعود نه

نه الناز بهش پیشنهاد میده قاسمم میخواد عطیه رو بپیچونه بعد الکی ب عطیه میگه مریض شدم و اینا بعد اونا ...

عاوو پس قاسم هم عوضی از اب درمیاد

مچکر ازتتت

منم برام سواله

برا اینکه دید جواد میخواد بره سر پروژه دکتر توفیقی فک کرد ک از گروه جدا بشه کاراشو زود انجام میده می‌ره خارج

چون قبلشم رفته بود تو گروه کاوش برا همین ب الناز زنگ زد

منم برام سواله

بدم میاد از قاسم..........دو رو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......