2777
2789
عنوان

این کاره مرده یعنی خیانته(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 63 پست
منظورم این بود چطور پخته و باتجربه بشیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کتاب بخونیم یا تو کارش باشیم؟؟؟؟

اها چن سالته  عزیزم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش میگه من بهش اعتماد دارم مشکلی ندارم آخه مرده بهم میگفت پیام هاتونو پاک کنید

بفرما قصد داشته مرتب  در تماس و پیام باشه شوهرت  پیامهات   نبینه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من اصلا بع شوهرش پیام ندادم گفتم لایک و فالو میکردم اولین پیام رو خودس داد

حالا هر چی

چقدر پیگیر این آقایی

اگر متاهلی که کار تو بیشتر خیانت بوده تا اون

مردها همینطوری هول هستند، ده تا اکانت مدام لایک کردی. هر سه اکانت ش هم داشتی

بدبخت پیام داده که بفهمه کی هستی

حالا یه ... کرد گفته مجردم که بهش اعتماد کنی خودتو لو بدی

همون گذاشتی کف دست خانمش

نمیفهمت

حالا هر چیچقدر پیگیر این آقاییاگر متاهلی که کار تو بیشتر خیانت بوده تا اونمردها همینطوری هول هستند، ...

بنظرم اون قصدش خیانت نبوده شاید اون کلمه مجرد رو گفته تا از زبونم حرف بکشه 

خودمم احساس میکنم بیشتر کار خودم خیانت بوده تا اون آقا اون باز خیلی با شخصیت بوده بعد از چندماه با ده تا اکانت سه تا پیچشو لایک و فالو کردم حتی کامنت ها و استوری هاشو لایک میکردم اینطوری برخورد کرد اگه مردای محل ما بودن با همون فالو کار و یکسره میکردن

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

بیست بیست و یک

اها        دیگه    نسبت به   ادمها       چشم گوشت باز کن       کم کم پخته میشی    کلا به هیچ مردی اعتماد  نکن    هیچ مردی

یعنی من مقصرم یا اون؟

تو مقصری وخیانت کار 

خوبه خانم اون آقا هم کارتورو به شوهرت گزارش بده 

دیگه اینقدر گیر و پیگیر بودی طرف گفته ببینم کی هست چکارم داره هی با پیج های مختلف فالو می‌کنه لایک می‌کنه 

واقعا نمی‌دونم فازت چیه هست 

آدم تو روز عروسی خودش می‌ره توجه می‌کنه به خواننده تالارش