دوست داشتید اسم یا حاجت تون و بگید که اگه لایق باشم از امام رضا بخوام و براتون دعا کنم ♥️
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل 500 میلیون پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 ....
امام رضارو لطفا سه بار به جوادش قسم بدهک امسال بیام پابوسشمرسی ازت زیبا۱۰تا توحیدمیخونم برات
نگاهم و به گنبد دوختم از طرف شما سه بار قسم دادم و دعا کردم که ان شاءالله هر چی زودتر قسمت تون بشه آقا بطلبه
ازتون ممنونم♥️
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)..
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نگاهم و به گنبد دوختم از طرف شما سه بار قسم دادم و دعا کردم که ان شاءالله هر چی زودتر قسمت تون بشه آ ...
مرسی عزیزم لطف کردی
ان شاء الله بزودی گره مشکلاتت بدست امام رضا باز شه
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
تو رو خدا امام رضا رو سه بار جون جوادش قسم بدن انشالله جایی که آزمایشی و بدون حقوق کار میکنم انشالله ...
قربونت برم ، همه اینها رو از طرفت به آقا گفتم ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره
تو رو خدا دعا کن داداش کوچیکم خیلی درسخون و باهوش و زرنگ و زیرک و اجتماعی شه و انشالله کلی دوست خوب و مهربون و با معرفت پیدا کنه و داداش کوچیکم افسرده و دل مرده نباشه😔🙏..