2777
2789
عنوان

من الان اینجام رو به روی صحن و سرای علی ابن موسی الرضا

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 118 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل 500 میلیون پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام رضارو لطفا سه بار به جوادش قسم بدهک امسال بیام پابوسشمرسی ازت زیبا۱۰تا توحیدمیخونم برات

نگاهم و به گنبد دوختم از طرف شما سه بار قسم دادم و دعا کردم که ان شاءالله هر چی زودتر قسمت تون بشه آقا بطلبه 

ازتون ممنونم♥️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن  شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)..

اسی میشه برای استخدامی ام دعا کنی قبول شم 

زیارتتم قبول

یادت نره ها ❤️😘

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نگاهم و به گنبد دوختم از طرف شما سه بار قسم دادم و دعا کردم که ان شاءالله هر چی زودتر قسمت تون بشه آ ...

مرسی عزیزم لطف کردی

ان شاء الله بزودی گره مشکلاتت بدست امام رضا باز شه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تو رو خدا امام رضا رو سه بار جون جوادش قسم بدن انشالله جایی که آزمایشی و بدون حقوق کار میکنم انشالله ...

قربونت برم ، همه اینها رو از طرفت به آقا گفتم ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

برای آسایش و آرامش و سلامتی من و بچه هام دعا کن مهربون

برای ازدواج مهدی با یه دختر خوب و خوشبخت شدنش

وحل مشکلات زینب و بچه دارشدنش هم دعاکن

هر چی از خدا میخوای بهترینش نصیب قلب مهربونت 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست