2777
2789
من گود گرل جنیفر باکارات رژ ۲۱۲ س....ی چند تا دیه و ی ادکلن دارم ک از همشون بهتره اما نمیدونم اسمش چ ...

میشه بگی کدوم برای محیط دانشگاه مناسبه ؟ 

قیمت مناسب باشه ترجیحا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گود گرل داشتم ی مدت . ماندگاری نداره

من میزدم خیلی خوب بود 

ولی اگه عطر گرم میخوای باکارات رژ ی چی  دیه اس عاشقشم😍حتی ت مدرسه هم میزدم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

میشه بگی کدوم برای محیط دانشگاه مناسبه ؟ قیمت مناسب باشه ترجیحا

اوهوم همشون مناسبه برا دانشگاه گلم 

اما اگه عطر های گرم دوست داری برو سراغ باکارات رژ 

۲۱۲ هم خیلی خوبه اما خب من زیاد دوس نداشتم باکارات ی چی دیه اس برا دانشگاه هم ک بزنیییی عالیه 

فقط اگه میخوای میلی بگیری بگو پخش بو زیاد بریزه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من خیلی اسم یارا رو شنیدم چطور عطریه؟ نه مشهد نیستم

یه بوی خاصی داره عطر ترکیبی واقعا خوشبو حالا فکر کنم اگر بخوای براتون بفرستم چون قیمتشون خیلی خوبه و موندگار عطراشون عالی و کیفیت عطرآگین عالی من همین عطر جاهای دیگه گرمی 25 تا 30 قیمت کردم ولی بنده خدا خیلی مرد باخدایی و منصف 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

اوهوم همشون مناسبه برا دانشگاه گلم اما اگه عطر های گرم دوست داری برو سراغ باکارات رژ ۲۱۲ هم خیلی خوب ...

خیلی عطر نگرفتم . بیشتر بادی اسپلش زدم 😁

حضوری برم بگم همینا رو بده ؟ 

قیمتاشونم میشع حدودی بگی

به نظرت گود گرل یا همین باکارات برای دانشگاه خوبه همون؟

اره عزیزم عالیه 

اما خب ب نظرم چون گود گرل رو استفاده کردی این بار باکارات بگیر 

من خودمم دنبال ی عطر جدیدم ک شیرین و خنک باشه 

اخه باکارات شیرین و گرم

میشه آدرس بدین لطفا؟

اره عزیزم قاسم آباد رفیعی 10 آرایشی بهداشتی مهرانا جلوی پشت شیشه ام زده عطر گرمی 8 تومان ولی به نظر من اون گرمی 15 تاشو بگیر یعنی موندگار و کیفیتش عالی من مشتریشونم

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم