2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین موادش همین جوری گرونه بعد اینا هم رحم نمیکنن ۱۰۰ هزار تومان ۲۰۰ هزار تومان هم میکشن روش که بشه ...

اخه مگه میخوان یه کیلو گوشت مرغ یا سوسیس اینا بریزن توش 

واسه یه نفر یه تیکه گوشت یه دونه سوسیس و بقیه ی چیزا یه کمش کافیه

اخه مگه میخوان یه کیلو گوشت مرغ یا سوسیس اینا بریزن توش واسه یه نفر یه تیکه گوشت یه دونه سوسیس و بقی ...

نه دیگه اینجوری میشه منصفانه اما اینا منصفانه رفتار نمیکنن مافیایی رفتار میکنن دقیقا مشکل همینجاست.

بعدش هم من یه چند باری پیتزا پیرونی گرفته بودم ازشون هیچ کدوم از اون دفعات یه تیکه گوشت نداشت فقط پیرونی و پنیر و یه ذره هم کالباس اونوقت همینو میده ۷۰۰ هزارتومان نامرد!

من پیتزا میخوامممممم😭😭😭😭

من وسایل رو توخونه گرفتم درست کردم کالباس رولی50 پنیرپیتزا100 قارچ70 فلفل دلمه 20 نون پیتزا3تا 35 سوسیس 3تا 40 سسم خودم درست کردم خیلیم خوب شد جات خالی ینی با 300تومن پول 3تاپیتزا خوردیم هنوزم وسایل برا چهارمی مونده اما نونش تموم شد

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH