2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمشو دور نافشو با روغن در جهت عقربه ها ساعت ماساژ بده بعد پاهاشو مثل حرکت دوچرخه خم کن تو شکمش نفخش خارج میشه

سرچ بزن اموزششو ببین.

خودتم رژیم باش ک اذیت نشه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
شکمشو دور نافشو با روغن در جهت عقربه ها ساعت ماساژ بده بعد پاهاشو مثل حرکت دوچرخه خم کن تو شکمش نفخش ...

حبوبات که اصلا نمیخورم. تو غذاهام زیره میزنم. الانم دمنوش نعنا و رازیانه گذاشتم . 

حبوبات که اصلا نمیخورم. تو غذاهام زیره میزنم. الانم دمنوش نعنا و رازیانه گذاشتم .

چون بچت پسره رازیانه نخوری بهتره.

من گوشت گاو و لبنیات و اجیل هم‌ نمیخوردم 

گوشت حاشی یا گوسفند میگرفتیم فقط

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
بله عزیزم. حبوبات اصلا نمیخورم. تو همه ی غذاهام زیره میزنم

خب زیره نخور ممکنه همون بچه آت سنگین باشه گوشت دل وجیگر نخور همون سنگین خیلی کم ما کلا تاشش ماه به زن شیر میده نمیزاریم اینارو بخوره نفخ دل درد میاره بچه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چون بچت پسره رازیانه نخوری بهتره.من گوشت گاو و لبنیات و اجیل هم‌ نمیخوردم گوشت حاشی یا گوسفند میگرفت ...

منم گوشت گوسفند میخورم . لبنیات فقط گهگاهی پنیر میخورم اونم با زیره .

نه فقط گوشت گوسفندی اونم تو آبگوشت میخورم

خب نخور عزیزم اون گوشت شیر سمت ما یک لقمه میگیریم ی کم گوشت توش همین تا شش ماه نمی‌زارن زن شیر میده بخورم زیاد آب زیاد نخور نفخ می‌کنه بچه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم