2777
2789

رفتم خونه بابام بخاطر اینکه دارم بلند صداش میزنم درکوچه کارش داشتن،داره بمن میگه بیشعور صداتو نبربالا و فلان..مامانم منو دیدع داره میگه هان چیه دور افتادی،از ترس اینکه شام خونشون واینسم..ی کله گرفته شوهرم از خیلی وقت پیش بهش میگم من میترسم بلد نیسم درست کنم..میگه اگه درست کردی باید به بقیه سگ توله هامم بدی،اخه ی کله چیه من برا ۴نفر درست کنم بعد ۸نفر دیگم بگم بیان بخورن..همش سنگ داداشمو به سینش میزنه..باهم رفتیم مغازه بهش گفتم حواست باشه به بچم تو پرو بودم،دیدم رفته با داداشم تلفنی حرف بزنه بچه از رو ۴پایه با مخ اومد روزمین..اصلا دربند من نیست..بابامم ادعا غیرتش میشه مفنگی معتاد،ماجرعت سرلخت رفتن توحیاطو نداریم یوقت همسایه مثل خودش ذاتش خراب باشه دید بزنه، رو این چیزا حساسه ولی رو فقر و فلاکتمون حساس نبود...از اونطرف شوهرمم در مغازه بخاطر اینکه آستین مانتوم یکم کوتاهه رفته بالا داره میگه سری بعد ساق میپوشی وگرنه دستاتو قلم میکنم مغازه دار شنید..یعنی ی ذره میخاسم برم بیرون دلم واشه..از اونوقتاحالابسکه توخودم دارم حرص میخورم سرلپام همیجور قرمزه تپش قلب دارم..کاش میشد خدا منو ببره دیگه

بمیرم برا دلت🥺

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برا دلت🥺

نه بابا خدا نکنه عزیزم..ی مشت بی فرهنگ دور و برمو گرفتن..شوهرمم در دهن مامانش نشسته هرچی اون بگع همون کارو میکنه..چون مامانش گفته این مانتو کوتاه نپوشه استین کوتاه نپوشه.حتی بخودمم گفت..اونم اینجوری میکنه مطمئنم به اونم گفته..حرومیا

نه بابا خدا نکنه عزیزم..ی مشت بی فرهنگ دور و برمو گرفتن..شوهرمم در دهن مامانش نشسته هرچی اون بگع همو ...

چه ذهنیت ضعیفی دارند🥺

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه