ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 عنوان یعنی زیاد خاطر خواه ندارم من😂😂😂 146 بازدید | 22 پست دارم فک میکنم آبجیم که کنکورش تموم شد خواستگارا دم در خونمون صف کشیده بودن و خب اون حتی پشت کنکور بود یعنی دانشگاه جایی قبول نشده بود ...تازه قبل کنکورش هم خواستگار داشت ولی خب منم کنکورم تموم شده هیچی به هیچی من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿 1404/06/22 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 من الان خواهرم یدونه خواستگارم نداره چندساله دانشجویه واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 من الان خواهرم یدونه خواستگارم نداره چندساله دانشجویه خوشگله؟این همه آبجیم خواستگار داشت همه رو هم از دم رد کرد من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 خوشگله؟این همه آبجیم خواستگار داشت همه رو هم از دم رد کرد از نظر من که آره از نظر مردم نمیدونمولی خیلی خیلی بیبی فیس مونده همه فک میکنن من بزرگترم یکی از دوستام گفت خواهرت شبیه کلاس نهمیاستفک کنم یکی از دلایلش واقعا همینه واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 از نظر من که آره از نظر مردم نمیدونمولی خیلی خیلی بیبی فیس مونده همه فک میکنن من بزرگترم یکی از دوست ... خب آبجی منم همینه شبیه بچه هاس قد شم کوتاه تره من فکر میکردم بیبی فیس بیشتر دوست دارن مردم ...آخه خودم انکار خیلی بزرگم من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 خب آبجی منم همینه شبیه بچه هاس قد شم کوتاه تره من فکر میکردم بیبی فیس بیشتر دوست دارن مردم ...آخه خ ... شاید خواهرتون زیاد بیرون میرفتن و ارتباطاتشون خوب بوده واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 شاید خواهرتون زیاد بیرون میرفتن و ارتباطاتشون خوب بوده نه زیاد فقط همین قوم و خویش بود ...ولی خب خواستگاراش اکثرا غریبه ان من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 منم من کلا از خونه پامو بیرون نمی زارم ولی توقع دارم یکی عاشقم شه 😂😂😂خب نمیدونم شاید دل یکی بر ما هم لرزید من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 نه زیاد فقط همین قوم و خویش بود ...ولی خب خواستگاراش اکثرا غریبه ان پس چجوری؟شاید معرف داشتنبه خواهرت بگو به ما هم یاد بده واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 من کلا از خونه پامو بیرون نمی زارم ولی توقع دارم یکی عاشقم شه 😂😂😂خب نمیدونم شاید دل یکی بر ما هم ... بیرونم بری فرقی نمیکنه یعنی واسه ما که فرقی نکرد الان دیگه عشق تو یک نگاه نیست واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 پس چجوری؟شاید معرف داشتنبه خواهرت بگو به ما هم یاد بده نه فقط خیلی خیلی زیباست و زیباییش زبانزده یعنی همه پیش خودشون تعریف میکنن و دیگه خبرای خوشگلیش می پیچه اینور اونور 😂😂😂 من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 بیرونم بری فرقی نمیکنه یعنی واسه ما که فرقی نکرد الان دیگه عشق تو یک نگاه نیست اره خب اینم هس مخصوصا چون من در مقابل آبجیم زیبایی چشمگیری ندارم کلا زیاد به چشم نمیام من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8642 نه فقط خیلی خیلی زیباست و زیباییش زبانزده یعنی همه پیش خودشون تعریف میکنن و دیگه خبرای خوشگلیش می پی ... میشه عکسشو ببینم؟ واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 میشه عکسشو ببینم؟ نه عشقم شناسایی میشم😂🙏🏼فقط بور اینا نیس خیلی سفیده و موهاش زاغن دماغش عروسکی لباش انکار ژله و چشاش کل صورتشو گرفته کلا نازه و جذاب ❤🌌 من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿