2777
2789
عنوان

فکر کردن به آرزوهام آرومم میکنه

137 بازدید | 34 پست

من یه مامان ۳۰ساله هستم و یه بچه ۵ساله دارم شوهرم دیر به دیر میاد خونه و تو یه شهر غریبم خانواده شوهرمم خیییییلی اخلاقای خاصی دارن مثلا از رفتارشون میفهمم که توقع دارن هرجوری که اونا دوست دارن من زندگی کنم همونجوری که اونا دوس دارن بچمو تربیت کنم همونجوری که اونا دوس دارن خرج کنم تو زندگیم جلو مردمم توقع دارن خیلی بزرگشون کنم و هرچی گفتن بگم چشم من بی احترامیشونونمیکنم ولی سعی میکنم ازشون فاصله بگیرم اونام به همین خاطر هرجا میرن مخصوصا خواهرشوهرام دوتا جاریمو صدا میزنن میرن اصلا به بچه من اهمیت نمیدن من و بچم تو خونه خیییلی تنهاییم خیلی سعی میکنم بچمو سرگرم کنم با کلاس بردن پارک رفتن ولی خودمم خییییلی خسته میشم و احساس تنهایی میکنم آرزووووووووووووم شده سه تا بچه داشته باشم بچه هام تو خونه سرگرم بازی با هم باشن و شبا زود بخوابونمشون صبح زود برن مدرسه وقتیم برمیگردن تا غذابهشون دادمو درساشون و باهاشون کار کنم عصر شده باشه یه پارک ببرمشون شبم دوباره زود بخوابن و زندگیم از این خستگی دربیاد کاش مییییییییشدددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه عزیزم‌چرا نمیشهزود اقدام کن برای بچهولی خب از خودتم غافل نشو که بخوای فقط سرخودتو گرم کنیخودتم ...

بچم چون تنهاس زیاد بهم وابسته شده اصلا نمیتونم تنهاش بزارم برم باشگاه یا اینکه یک ساعت بتونم مطالعه کنم برا بچه هم اقدام کردم ولی طبیعی حامله نمیشم بچم ای وی اف کردم بازم جنین دارم تو مطب ولی شوهرم اصلاااااا قبول نمیکنه بریم ای وی اف کنیم دوباره میگه دردسرش زیاده خییییلی ناامیدم برا بچه دوم و سوم😔

بچم چون تنهاس زیاد بهم وابسته شده اصلا نمیتونم تنهاش بزارم برم باشگاه یا اینکه یک ساعت بتونم مطالعه ...

ایشالا میرین دوباره

کدوم مرکز ای وی اف کردین

منم بچه ندارم باید بریم ای وی اف خیلی میترسم ایا جواب بده یا نده،اون همه هزینه کنی،یه کم از تجربه ی قبلیت میگی؟

ایشالا میرین دوبارهکدوم مرکز ای وی اف کردینمنم بچه ندارم باید بریم ای وی اف خیلی میترسم ایا جواب بده ...

من رفتم شیراز دکتر سیروس رستمی ۶سال پیش با بیمه تقریبا ۲۰تومن دراومد ولی دوستم پارسال رفت همین دکتر بدون بیمه ۱۵۰تومن دراومده مشکل از خودم بود ذخیره تخمدان رو یک بود خیلی کم بود نه خداروشکر وضع اقتصادیمون خوبه میگه دخترم اذیت میشه ای وی اف که باید استراحت مطلق باشم برا همی نمیتونم به بچم برسم  میگه کسی نیس کمکت کنه خانوادمم دورن اگه بخان بیان خونم اذیت میشن خونواده شوهرمم که برا بچم که هیچ کمکی بهم نکردن دوران حاملگی هم که هر روز تا ۴ماه روزی ۲ تا ۳ آمپول باید میزدم و تا ۹ماهگی هزار نوع قرص خوردم ولی بازم حاضرم بخاطر اینکه بچم تنها نباشه دوباره ای وی اف کنم ولی شوهرم قبول نمیکنه 

ایشالا میرین دوبارهکدوم مرکز ای وی اف کردینمنم بچه ندارم باید بریم ای وی اف خیلی میترسم ایا جواب بده ...

اگه میتونی بری حتما تا دیر نشده برو ای وی اف کن هرچی سن بره بالاتر درصد گیراییش میاد پایین ایشالا که میگیره

من رفتم شیراز دکتر سیروس رستمی ۶سال پیش با بیمه تقریبا ۲۰تومن دراومد ولی دوستم پارسال رفت همین دکتر ...

خدا حفظش کنه دخترتو

اره منم تهران پرسیدم گفتن ۱۷۰ تومن میشه

من یه مقدار طلا گذاشتم کنار برای بچه 

ولی میترسم از پروسه ش

شما هم دوباره برید تا بچت مدرسه نرفته

سر بچه ی اولت به فامیل ها گفتین رفتین ای وی اف؟

من نمیخوام به کسی بگم

اگه میتونی بری حتما تا دیر نشده برو ای وی اف کن هرچی سن بره بالاتر درصد گیراییش میاد پایین ایشالا که ...

والا هم میترسم هزینه کنیم نگیره

هم میگم اول برم دانشگاه بعد بچه بیارم

ولی خب سنم داره میره بالا ۲۸ سالمه

مشکل ما هم تحرک و مورفولوژی اسپرم همسرمه

و این که دوس دارم تعیین جنسیت هم کنم

خدا حفظش کنه دخترتواره منم تهران پرسیدم گفتن ۱۷۰ تومن میشهمن یه مقدار طلا گذاشتم کنار برای بچه ولی م ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا خودش بندازه تو دل شوهرم بریم 

عزیزم ای وی اف یه کم سخته همین استراحت کردن و آمپول زدن و قرص خوردن یه کم اذیتت میکنه ولی به عشق مامان شدن میشه تحمل کردن من تو دوران کرونا ای وی اف کردم از خونه میترسیدم برم بیرون فک کن ۹ماه تو خونه نشستم نرفتم بیرون فقط روزایی که سونو و آزمایش داشتم میرفتم بیرون برا آمپولامم پرستار گرفته بودم میومد خونه امپولم میزد ولی تحمل کردم 

مرسی عزیزم ایشالا خدا خودش بندازه تو دل شوهرم بریم عزیزم ای وی اف یه کم سخته همین استراحت کردن و آمپ ...

ادم میتونه اون موقع به کاراش برسه؟ کارای خونه و‌اشپزی و جاروبرقی  و ظرف شستن؟ 

امپولاش درد داره؟ من خودم بلدم امپول بزنم

والا هم میترسم هزینه کنیم نگیرههم میگم اول برم دانشگاه بعد بچه بیارمولی خب سنم داره میره بالا ۲۸ سال ...

به نظرم برو ای وی اف کن تا دیر نشده الان تو بهترین سنی اگه هم خودت مشکل نداشته باشی و رحمت سالم باشه درصدش خبلی بالاس که بگیره فقط قبل ازاینکه بری برا انتقال حتما یه دور برو کلاس شنا خیلی تاثیر داره تو لانه گزینی جنین دو دوره بعداز پریودیت تا ۷روز دمکرده رازیانه بخور هم رحمت و پاک میکنه هم دیواره رحمت و محکم میکنه در ضمن من به کسی نگفتم برا ای وی اف ولی متاسفانه یکی از آشناها تو مطب مارو دیده بود فهمیدن خانواده شوهرم