2777
2789

من خودم آرزوم خرید خونه حداقل ۱۰۰ متری تو یه منطقه خوبه

بعد اون خونه رو با سلیقه خودم دیزاین کنم

کابینت و مبلمان و دکوری ها همش باب پسند خودم باشه

البته یه خونه نقلی دارم دادم اجاره.  خودمم جای بزرگتر مستاجرم 

ماشینم آرزوم لندکروزه      ولی به ماشین فعلیمونم راضیم و دوسش دارم زیر یه میلیارده قیمتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت آدم به اونی که میخواد نمیرسه چون وقتی به هرچی آرزو داشتی میرسی به بالاتر ازخودت که نگاه میکنی میگی من هیچی ندارم آدمایی رو توی اطرافیانم دارم هیچی نداشتند الان خیلی پولدار شدند اما وقتی آدمای پولدار از خودشون رو میبینند با تاسف میگن اگه اینا زندگی میکنند پس ما چیکار میکنیم؟متاسفانه انسان هم طمعکاره وهم فراموشکار

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

باید برسم چون هدفمه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕