2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کلاس اول دارین

91 بازدید | 7 پست

روز اول مدرسه میخواین براش چیکار کنین استرسش از بین بره ؟ بچم استرسیه نمیدونم چیکار کنم.

چیزایی که به ذهن خودم میرسه مثلا گل بگیرم با یه کادو .یا قبلش عکس و فیلم بچه های دبستانیو نشونش بدم خاطرات خودمو بگم و....به نظرتون دیگه چی کارا میشه کرد هم خاطره خوب براش درست شه هم اینکه استرسش کم شه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یعنی سال قبل مهد نفرستادیش !؟

چرا مهد رفته ولی مدرسه نبود یه کلاس کوچولو بود .فضاش خیلی با مدرسه فرق داره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش دبستانی رفته؟ بنظرم هم داستان و خاطره خوبه و هم قبلش یا بعدش یک جشن خانوادگی و هدیه و اینکه اصلا ...

بله رفته ولی الان فضای این مدرسه خیلی بزرگتره.

پیشش چیزی نمیگم ولی انگار استرس من ازش بیشتره چون تو دوستیابی ام مشکل داره

دختر منم فوق العاده استرسی بود اما چون غیرانتفاعیه مدرسش،  خیلی بهش توجه میشد و معلمش حواسش بهش بود کنار خودش مینشوندش حتی چند بار تو ساعت کلاسی با گوشی شخصیش زنگ زد با دخترم صحبت کردم و آروم شد 😢 الان که تعریف کردم دیدم خودم چقد دلم براش تنگ شده 😢 انگار معلم خودم بوده😕

دختر منم فوق العاده استرسی بود اما چون غیرانتفاعیه مدرسش، خیلی بهش توجه میشد و معلمش حواسش بهش بود ...

شهرمون کوچیکه کلا یه مدرسه غیرانتفاعی داره که اونم فوق العاده شلوغ میشه .دولتی گذاشتمش

از معلمش که خیلی تعریف میکردن و میگفتن در سطح کشوری مطرحه ،ولی رفتیم برا جلسه به نظرم خیلی جدی بود .دختر منم که حساس