2777
2789
ریاضی همه ی دروس تجربی رو به جز زیست داره انسانی که خیلی سخته☹️امسال ۱۸ ساعت خوندم برا دینی شدم۱۶.۵۴ ...

من ساعتی حساب نمیکنم

من دوروز خوندم 

۱۷ شدم دینی خواستم اعتراضی بزنم ترسیدم من بالای ۱۸ حساب کردم 

من ریاضی ۱۹/۲۵ شدم 

نه انسانی سختیش کمتر از تجربیه

بستگی داره بخواید چه رشته ای برید مثلا برای رشته های تاپ و پر تقاضا باید کتاب تست و ویدیو آموزشی ببی ...

من الویتم پیراپزشکیه‌ یعنی علاقه دارم بهش شرایط کتاب تست و اینها رو دارم ولی کلاس نه متاسفانه میشه ی توضیح بدین ممنونتون‌ میشم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاباش خیلی گرون در میاد؟

کتاب تست که برای 4 تا درس تخصصی

مثل ریاضی ، فیزیک ، شیمی ، زیست بخوای بگیری تقریباً برای یکسال تحصیلی میانگین بین 5 تا 10میلیونه و حتی بیشتره بستگی داره چند تا منبع بخواید مثلا برای هر درس تخصصی فقط یک منبع تست بخواید کتاباش حدوداً میشه 5 میلیون یا حتی کمتر ولی برای مثال بخواید دوتا منبع بخواید تا 10 میلیون هم میره و اگر بخواید که آزمون های ماز یا قلمچی هم شرکت کنید که بیشتر میشه قطعا 

ولی نظر من اینه یک منبع کتاب تست داشته باشید و منبع دوم ماز یا قلمچی شرکت کنید

من الویتم پیراپزشکیه‌ یعنی علاقه دارم بهش شرایط کتاب تست و اینها رو دارم ولی کلاس نه متاسفانه میشه ی ...

کتاب تست بخرید بهتره( پی دی اف هم میشه دانلود کرد داخل تلگرام) ولی چشمتون ضعیف میشه 

من خودم نه شرایط کتاب تست دارم نه شرکت در کلاس های آنلاین تام لند ، ماز ، کلاسینو و... 

و ویدیو هارو کاملا رایگان داخل تلگرام پیدا میکنم

درضمن پیرا پزشکی اگر علاقه دارید هم رشته ی خوبیه هم درامد داره بخصوص فیزیوتراپی که دیگه نگم برات دارمد فیزیوتراپی از دندانپزشکی هم بیشتره ولی بازم باید تلاش کنید که رتبه بیارید نسبت به رشته های تاپ قبولیش راحت تره ولی بازم رقابت داره

من ساعتی حساب نمیکنممن دوروز خوندم ۱۷ شدم دینی خواستم اعتراضی بزنم ترسیدم من بالای ۱۸ حساب کردم من ر ...

من بر عکس فکر میکنم... 

علایق و استعدادامون فرق داره😅

من حاضر ۲۰ صفحه معادله و مسئله حل کنم ولی دو خط انشا ننویسم و ارایه و شعر و حدیث و پیام ایه و یه اسم از تاریخ معاصر حفظ نکنم 

در حالی که حفظیاتم خوبه جدول تناوبی رو حفظم تمام اصطلاحا زیستی کتاب زیستم با اولین نگاه حفظ میشم و انسان متدینی هم هستم... 

کتاب تست بخرید بهتره( پی دی اف هم میشه دانلود کرد داخل تلگرام) ولی چشمتون ضعیف میشه من خودم نه شرایط ...

واقعا چه خوب که رایگان توی تلگرام هست،دقیقا واقعا خیلی هم به فیزیوتراپی و زنان و زایمان علاقه دارم ایشالا ببینم خدا چی می‌خواد و ی سوال دیگه هم داشتم باید از دهم شروع کرد واسه تست یا یازدهم؟

شما خودت پشت کنکوری هستی؟

من بر عکس فکر میکنم... علایق و استعدادامون فرق داره😅من حاضر ۲۰ صفحه معادله و مسئله حل کنم ولی دو خط ...

خب منم همین دیگه 

اکثرا ریاضی تو انسانی کامل نمیشن اونم‌نهایی 

ولی من ریاضی کتبی نهایی ۱۹/۲۵ شد 

منم تو فکرم بود کاش میرفتم ریاضی همون سال اول قبول میشدم 

ولی تجربی نه واقعا 

موفق باشی