2777
2789

علاقه فقط علاقه

منی که انتخاب دومم تجربی بود رفتم تجربی و پاره شدم:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا علاقه داری و واقعا سخت براش تلاش می‌کنی آره چرا که نه برو 

ولی اگه میدونی درسخون نیستی یا خیلی توش استعداد نداری نرو 

خیلی ها هستن به اجبار رفتن تجربی آخرش شدن یه دیپلمه تجربی بیکار 

_

ببین تجربی خیلی رشته ی خوبی سختی هم نداره ‌.

چرا سختی نداره؟ چون بستگی به تلاش خودت داره تو وقتی پایه ی دهم هستی 4 ساعت مطالعه ی روزانه میخوای بری یازدهم 8 ساعت مطالعه ی روزانه میخوای و بری دوازدهم 10تا 13 ساعت مطالعه روزانه میخوای وگرنه بخوای درنظر بگیری سخت نیست هرکسی میگه سخته هنوز نرفته کارگری ببینه 15 ساعت باید یریز کار کنه درکل سخت نیست الان هرکاری سختی خودشو داره برای رسیدن به موفقیت باید سختی کشید.

فقط هزینه داره اگر از پسش بر میای برو تجربی و تلاشتو بکن اون تایم های مطالعه هم که بهت گفتم برای رتبه برتر شدنه .

هزینه هاشم هزینه های کتاب ، آزمون ، تشریحی ، تست هست .

بازم سوالی بود بپرس در خدمتم