2777
2789
عنوان

غذا هایی که فکر میکنیم سالمن ولی مضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 106 پست
دلت میاد؟زبون گوسفند و سیرابی ضد افسردگیه 😂😂دارم بهش فک میکنم ضعف میکنم اصن

من حالم بد میشه به اینا فک میکنم اصلا اسمش میاد بخدا حالم بد میشه متنفرم یعنی 😁

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره ها همه خوب نیستن مثل خیلی از دکترا که خوب نیستن

من کلا نمیگم همه مشاورا خوبن ولی علم این رو میدونن

شما خودتونم میتونید جز جز بررسی کنید میبینید که دروغ نمیگم و حرفم علمیه

توی علم غذاها به دو دسته طبع سرد و گرم تقسیم نمیشن

والا از راه علمیش هم رفتیم و استاد پسا دکترامون که اتفاقا استرالیا درس خونده بود میگفت خیلی وقتا نتیجه پژوهش کاملا برعکس اما چون به ضرر سرمایه دارا واقتصاد هست

جیزی دیگه به مردم میگن....

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مافیای پزشکیمرغ به خوک پرندگان معروفوبهترین گوشت پرنده،غاز و بوقلمون هستگوشت قرمز کبابی هم تنها درما ...

بله اهن زیادی داره ولی برای افراد با سن بالا خوب نیست بخصوص مصرف زیادش برای هیچ سنی خوب نیست

ولی اصلا اینو نگید تمام بدن سازای حرفه ایم مرغ مصرف میکنن چربی نداره و بسیار پروتین سالمی داره درست مثل گوشت ماهی

بعدم مافیای پزشکی نیازی نداره مرغو بهتر نشون بده وقتی گوشت انقدر گرونه

سالاد ماکارانی ما درست میکنیم ولی به خاطر اینکه سس مایونز خیلییی ضرر داره خودمون سس مایونز درست میکنیم عالی میشه 👌🏻👌🏻👌🏻

آبگوشت هم ضرری نداره ،کله پاچه چربه اونم برای افراد معمولی مشکل نداره سن بالا یا کسی فشار یا چربی خون داره نباید بخوره

خانوما تاجایی که میشه قهوه وچای نخورید

قاتل خون هستن و به شدت طبع سرد وخشک دارن

گوشت گوسفند چندوقت یکبار حتما میل کنید کبابی باشه بهتره

گوشت مرغ به شدت مضره

خورشت های اصیل ایرانی بپزید

فست فود به شدت سرد ومضره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من کلا نمیگم همه مشاورا خوبن ولی علم این رو میدوننشما خودتونم میتونید جز جز بررسی کنید میبینید که در ...

من کلی تحقیق کردم بررسی کردم علم چی علمیه مردم هدف قرار دادند روز به روز مریضتر داغونتر میشن یه نگاه به اطرافیان بنداز ببینید مواد غذایی دست کیا هست دارند چه بلایی سرمون میارند به دری وری های علمی این مشاوره‌ ها که فقط پول در میارند گوش نده 

خودشناسی DNA plus
بله صد در صد غذاهای سالم ارگانیک خیلی بهتر تا غذاهای کارخونه ای با هزار نوع مواد نگه دارنده

مرغ

ماست یونانی و کمی سس

سبزیجات معطر

ماکارانی که کربوهیدرات سالم داره

کمی خیارشور

ارگانیک نیستن؟

بله اهن زیادی داره ولی برای افراد با سن بالا خوب نیست بخصوص مصرف زیادش برای هیچ سنی خوب نیستولی اصلا ...

بله گرونه کردن که مردم نتونن سمتش برن

من کلی تحقیق کردم بررسی کردم علم چی علمیه مردم هدف قرار دادند روز به روز مریضتر داغونتر میشن یه نگاه ...

فک کرده دانشمندا خیلی باهاش صداقت دارن