2777
2789
عزیزم اطلاعی ندارم من در حد کارشناسی بلدم نه تخصصی ولی ان شالله چیز خاصی نیست نگران نباش من از این م ...

متشکرم..

من چون دخترخاله مامان بخاطر سرطان سینه فوت شد.ودخترخالم سرطان رحم متاسفانه فوت شد.ی خورده نگرانم.هرسال پاپ اسمیر و حالا هم چکاپ سینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم❤بله سونو هم وقت گرفتم نوبتم نشده چندروز دیگه میرم

نگران نباش چیز خاصی نیست من دو سال قبل مامو کردم سینه چپم متراکم بود  سونی سینه هم کردم مشکلی نبود. درد هم نشانه بدی نیست.

عزیزم ولی تو خط دوم نوشته بدون سابقه خانوادگی سرطان سینه مگه ازت شرح حال نگرفتن؟

چرا عزیزم گرفتن و خانومه نوشت.تو خانواده خودمون کسی نیست خداروشکر.ولی دخترخاله مامانم سرطان سینه داشت من گفتم نمیدونم چرا ننوشتن

متشکرم..من چون دخترخاله مامان بخاطر سرطان سینه فوت شد.ودخترخالم سرطان رحم متاسفانه فوت شد.ی خورده نگ ...

عزیزم میتونی مشاوره ژنتیک انجام بدین. ما هم در خانواده  و فامیل سابقه سرطان ارثی سینه و تخمدان داریم. مادرم و دختر خاله هاش درگیر سرطان سینه و رحم و تخمدان شدند. من و خواهرم آزمایش ژنتیک دادیم و مثبت شد به توصیه دکتر ها تخمدانها رو خارج کردیم و سینه ها مون هم تخلیه و پروتز . البته من هنوز عمل پروتز نکردم بذاره در همین چند ماه انجامش بدم ولی تخمدانهام رو در سی و نه سالگی خارج کردم.