2777
2789
عنوان

جوش صورت لطفاً بیاید

38 بازدید | 5 پست

دوستان من رفتم دکتر بهم چند تا قرص داد و ی شوینده جوشا روی گونمه و سرشون یک چیز سفید جمع شده میخواستم بدونم اگه تجربه دارید میشه بگید این برون ریزیه یا نه  شایدم داره بدتر میشه اگه میخاید عکس بزارم که دو سه تا جوش جدید هم زدم روی گونم

اون سفیداچربیه اصلا نترکون میتونی زینک اکساید بزنی فقط روی جوش چربیو خالی میکنه تو مصرف شوینده زیاده روی نکن فقط شبا بشوری کافیه صبحا باعث ازبین رفتن چربی طبیعی پوست میشه.قرص زینک پلاسم خیلی خوبه برای جوش 

خوداکی های قندمصنوعی رنگ مصنوعی مثل پاستیل چیپس بستنی جوش زان

اون سفیداچربیه اصلا نترکون میتونی زینک اکساید بزنی فقط روی جوش چربیو خالی میکنه تو مصرف شوینده زیاده ...

آخه نمیدونی خوب میشه یا نه سر همه شون سفیده  راستی قرص داکسی سیکلین بهم داده الان یک ماهه استفاده میکنم ولی جوشام خوب نشده میخواستم بپرسم شما می‌دونی تاثیری داره یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه نمیدونی خوب میشه یا نه سر همه شون سفیده راستی قرص داکسی سیکلین بهم داده الان یک ماهه استفاده می ...

گلم منم خوردم روم تاثیرنداشت آنتی بیوتیک زیادی که مصرف کنی باکتری میکروب ها رو خیلی مقاوم میکنه به درمان دیگه تاثیرشو ازدست میده

جوش از درون میاد وقتی یک اختلال تو بدنت باشه صورتت میخاد بهت بگه حالا یاکبدچرب یاکیست تنبلی باید ببینی کدومشه روی تغذیت دقت کن شاید حساسیت داری لبنیات مخصوصا شیر جوش زاس 

من بهترین چیزی که بهم کمک کرد پمادزینک اکساید بودفقط روی خودجوش میزنم جوشو خشک میکنه محلول کلیندامایسینم خوبه اما چون اونم آنتی بیوتیکه زیادمصرف کنی باکتریا مقاوم میشن

روبالشی سعی کن هفته ای ۲ باربادست و باصابون بشوری و توآفتاب خشک شه ماشین لباسشویی تمیزنمیشوره 

گلم منم خوردم روم تاثیرنداشت آنتی بیوتیک زیادی که مصرف کنی باکتری میکروب ها رو خیلی مقاوم میکنه به د ...

راستی من دکتر بهم آبرسان نداد گفت شوینده ملایمه نیاز نیست ولی باز من احساس کشیدی میکنم رو پوستم و قبلاً استفاده میکردم آبرسان جوش میزدم خیلیا گفتن آبرسان نو آکنه بگیر بگیرم بنظرت