2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگی 😔😔😔

161 بازدید | 26 پست

بچه ها واقعا نمیتونم تو این خونه دووم بیارم ،، هیچکس نظم رعایت نمیکنه ،، همییییشه خونه بهم ریختس ..واقعا دیگه خسته شدم. صبح که بیدار میشم. و خونه رو اینجوری میبینم اعصابم خرد میشه ، منم یه نفرم. همه رو نمیتونم کنترل کنم سر هیچی نظم ندارن ،،، نه تایم غذا خوردن که هرکی برا خودش میخوره.  دور یه سفره نمیخوریم ،، تایم خواب هم که ریده. بابام و داداشم تا صبح بیدارن کلا چند ساله . نظم بهداشتی هم که نگم بهتره 

علاوه بر این یاد مشکلات شخصی خودم میفتم هم حالم خیلی بد میشه ،،، ریزش موی شدید ،، جوش صورت ، تنبلی تخمدان ،، درد پاهام و بدنم ،، عمل بینیم که خوب در نیومد و فشار ازدواجی که رومه 😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای این فقط خونه ماست کاملا درکت میکنم خونه ما هم خونه جنگل دارم روانی میشم همه جا کثیف ب هم ریخته هر کس ب فکر خودش یک مرغ مینا داریم همه جا رو ریده پاتو هر جا میزاری لگد میکنی اعصابم ضعیف افسرده خسته شدم الان خودم شاغلم ب فکر مستقل شدن هستم جدا زندگی کنم مجردم تنهایی سخته🥲

اینکه نظم نداشتن نیست صمیمی نیستین با همدیگه و معتاد گوشی شدن برادرتون و پدرتون و اون چند مورد بیماری رو خیلی هامون هستیم که داریمشون همزمان و خسته ایم ولی چه باید کرد آخه خودمونم خلاص کنیم شانس نداریم دورازجونتون ویلچرنشینی زبونم لال چیزی میشیم استارتر ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

وای این فقط خونه ماست کاملا درکت میکنم خونه ما هم خونه جنگل دارم روانی میشم همه جا کثیف ب هم ریخته ه ...

🤣🤣🤣 بخدا ماهم یه قناری داریم همه جا پر از دونه شده و کسی جز من هم عین خیالش نیست   

ارع واقعا بخدا خیلی این روزا میبینم به فرار فک میکنن

آدم از جامعه بخوره از پدرو مادرم بخوره .....خدا هیچ بچه ایی رو نصیب این پدر ومادرا نکنه 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

دقیقا فکر میکنم تو خیلی از زمینه ها شانس نداشتم ،،،

حالا زیاد غصه نخور عزیزم کاش مشکل فقط نظم و انظباط باشه تو یه زندگی ها یه مشکلاتی هست که نگو و نپرس همه انسانیم و انتظار ربات و دستگاه از خودمون بقیه داریم شما زیاد حرص میخوری کمی بیخیال باش شما اگر اتاق داری اتاق خودت رو همیشه منظم نگه دار یا هر کنجی که تو خونتون داری اونو تمیز کن به قسمت بقیه کاری نداشته باش ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

حالا زیاد غصه نخور عزیزم کاش مشکل فقط نظم و انظباط باشه تو یه زندگی ها یه مشکلاتی هست که نگو و نپرس ...

اره راستش ،، از وقتی استخدامی قبول نشدم دیوونه شدم و تمام مشکلات برام بزرگتر شدن ،، وگرنه اینا چیزای جدیدی نیستن برام ،، مدت زیادی خودمو تحت شرایط پر از تنش و استرس گذاشتم. و الان دارم زیانش رو میبینم 

🤣🤣🤣 بخدا ماهم یه قناری داریم همه جا پر از دونه شده و کسی جز من هم عین خیالش نیست

من ک قبلا دستمال ب دست بودم همش پاک کنم تمیز کنم میرم حموم پر از مو‌ ی سر .. تو‌حال همش جوراب و شلوار برادرام رو‌مبل پرت کردن ظرفها تلنبار همه نشسته رو اپن ها کثیف یا گوه مینا شب ک میشه یکی برای خودش سیب زمینی درست میکنه یکی املت از سرکار میام استراحت سروصدا تق تق مینا میاد روم نمیزاره بخوابم هرکس خونه ما تو فاز خودشه دنبال اینم خونه اجاره کنم برم راحت شم از این همه شاوغی و بهم ریختی یک رل دارم میخام تلفنی باهاش حرف بزنم 🤣😅میرم حموم یک نفر اونجا مشغوله میام زیر زمین یک نفر دیگ اتاق باز کسی دیگ میاد داخل هی تلفن قطع میکنم هرچی میخرم میزارم یخچال میوه خوراکی و بستنی یا هرچه تو‌کمد قایم میکنم میام از سرکار میبینم نیسته اون میگه من برنداشتم اون میگه من نه ...من‌ک کلا رد دادم😂😂