2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون پراید 87 بگیرم خرج میزاره رو دستم بنظرتون خیلی قدیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
فقط تعمیر کا ببرم اوکی هست ؟

کارشناسی رنگ ک ببینید ضربه داره یا نه تعمیر کار پراید ببرید از لحاظ موتوری و گیریبکس و تست دیاگ بقیه عیوب ماشین و میگه

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناسی رنگ ک ببینید ضربه داره یا نه تعمیر کار پراید ببرید از لحاظ موتوری و گیریبکس و تست دیاگ بقیه ...

خودش میگه چن جا رنگ داره ولی برای اینک شاسی بدونم سالمه یا ن تعمیرکار میفهمه؟

تعمیرکار معمولی نمشه ؟ تعمیرکار پراید پیدا کنم حتما؟

میشه کلی گفتم دیگ کسی ک از پراید سر در بیاره

خودش میگه چن جا رنگ داره ولی برای اینک شاسی بدونم سالمه یا ن تعمیرکار میفهمه؟

شاسی باید ببرید کارشناسی رنگ ولی خب قبلش با فروشنده طی کنید شاسی جوش داشته باشه هزینه کارشناسی با فروشنده اس

شاسی باید ببرید کارشناسی رنگ ولی خب قبلش با فروشنده طی کنید شاسی جوش داشته باشه هزینه کارشناسی با فر ...

باشه خیلی ممنون ببخشید یکیم نقش صافکار چیه بعضیا مگن ببر پیش صافکار

باشه خیلی ممنون ببخشید یکیم نقش صافکار چیه بعضیا مگن ببر پیش صافکار

ببینید من خودم ماشینم که خریدم پیش کارشناس رنگ و تعمیر کار بردم  معمولا اگه ضربه یا رنگ هم داشته باشه کارشناسی رنگ میگه  و شاسی که ضربه یا تصادف داشته یا نه معمولا صافکار نمیبرن 

ببینید من خودم ماشینم که خریدم پیش کارشناس رنگ و تعمیر کار بردم معمولا اگه ضربه یا رنگ هم داشته باش ...

یکیم شاسی اگ مثلا ضربه خورده باشه ولی تعمیر شده باشه یا مثلا جوش خورده باشه دیگ نخرم؟ چقدر تو قیمتش تاثیر داره اینم بدونم

یکیم شاسی اگ مثلا ضربه خورده باشه ولی تعمیر شده باشه یا مثلا جوش خورده باشه دیگ نخرم؟ چقدر تو قیمتش ...

اصل ماشین شاسیه دیگ اره خب شاسی جوش داشته باشه ترک داشته باشه خیلی افت قیمت پیدا میکنه 

مثلا چقدر افت قیمت ؟ تو استفاده از ماشینم مشکلی ایجاد میکنه ؟

دقیق نمیدونم ولی بهتره بنظرم با کسی ک تابحال معامله ماشین داشته مشورتی کنید