2777
2789

یکسال منتظر برگشتش بودم درست همون موقع که دیگه امیدوار شده بودم میاد و همه چیز درست میشه رفت با یکی دیگه!انقد غم توی دلم که احساس میکنم هر ساعت یک ماه میگذره!خیلی سخت داره میگذره اصلا عقربه جلو نمیره انقد بی‌قرارم و نابودم که نمیتونم توصیف کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مردا همین شدن . 

این چند مدت مردای متاهل رو دیدم  زن خودشون رو که خوشگل و خوشتیپ و مهربان و ....هست  رو ول کردن رفتن دنبال صیغه و.....

دوست پسر که تعهد نداره  بهتون :(.

واقعا چطوری به دوس پطراتون اعتماد میکنید .

چندین مورد بود میگفتن  این فقط با من دوست بوده .

پیامایی دوس پسرشو خوندم و گفتم این چنوین دوس دختر داره باور نمیکردن . ساده ان .  بعد دیدن درست گفتم . اما نمیدونم چرا قبول نمیکنن . فکر میکنن  کی هستن که این پسرا  کشته مرده هاشون بشن .

الدن طرف به زنش  تعهد نداره . بره بچسبه به دوس دخترش ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همسرت ک نبوده پس راحت این نشد یکی دیگه درضمن خیلیا همسرشون حتی میمیره باز ازدواج میکنن از ادما برا خ ...

راست میگی نباید با ساخت ولی ساختم یه با بزرگ هم ساختم انقددددد دارم غصه میخورم که نمی‌دونم چیکار کنم انگار زمین جا نمیده که بشینم دلم میخواد برم کوه اما اجازه از خانواده هم ندارم!نمی‌دونم چیکار کنم حالم خوب نیست

راست میگی نباید با ساخت ولی ساختم یه با بزرگ هم ساختم انقددددد دارم غصه میخورم که نمی‌دونم چیکار کنم ...

تو انقد خوبی انقد باارزشی انقد خانومی ک اینم بره یکی بهترش میاد جاش من بهت قول میدم

باید خودتو مشغول کنی تا کمتر فکر کنیزمان که بگذره به مرور آرومتر میشی

چطوری خودمو مشغول کنم؟باورت میشه سال ششم پشت کنکورم الان انقد ذهنم آشفته است نمیتونم درس بخونم!هرساله مشکلات اینطوری پیش میاد برام!شب به خودم میگم بسه دیگه از فردا بلند میشم درس میخونم میرم باشگاه از این حال درمیان اما انقد حالم بده که باورت نمیشه

سلام عزیزم❤️ رابطه تون بهم خورد؟

سلام بله بعداز یکسال داشتیم حرف می‌زدیم من بحث رو شروع کرده بودم یهو بعداز یک هفته پروفایل ست گذاشت و گفت توی رابطه ام و شمارم رو حذف کرد!نمیتونم هیچی رو هضم‌کنم دوسال باهم بودیم

خب چه ربطی داشت الان

ربطش اینه که  تو دل به شخصی بستی که نه   تعهد داره بهت . نه از ته دل عاشقته .  نه هیچی .

بعد تموم روزات ایندت  براش گریه کن ؟  فقط خودت رو نابود میکنی ایندت رو .  همه چیت رو .  یه روز به حرفام میرسی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .