داداشم خیلی از زنش ناراضی هستش.کلا زنداداشم فقط به تیپ خودش میرسع به ژندگیش به غذا درست کردن به رابطه زناشوییشون اهمیت نمیده داداش منم ادم خود داریه و چیزی نمیگه هرازگاهی به مامانم میگه مامانم میگه من چیزی بگم رابطشون بدتر میشه و میگه خودت درست کن زنو زندگیتو. خلاصه یه بچه یه ساله دارن ک داداشم به شدت پشیمونه میگه زنی ک هنو عقلش بچگونس اشتباه کردم بچه اوردیم. منم تا حدودی به شوهرم اینارو میگفتم گفتم بیین زنش چقدر اذیتش میکنه حالا من انقدر همه چیم اوکیه که تو قدر نمیدونی
دیشب داداشم استوری گذاشته بود تا دو طرف به سن بلوغ فکری و زناشویی نرسیدین سمت ازدواج و بچه اصلا نرین شوهر منم از دلرحمی چون خیلی دلش بحال داداشم میسوزه برداشته جواب استوریشو اینو نوشته ( الهی قربونت بشم داداش ایشالا درست بشه همه چی) منم هاج و واج موندم ک چرا اینو گفته اول اینکه رابطه شوهرمو داداشم خیلیی صمیمی نیس یعد اینکه داداش من که نمیدونه ما از همه چی باخبریم و رفتم دیدم استوریشو پاک کرده بعدم من بع شدت عصبیم ولی حتی نمیدونم به شوهرم چی بگم یا واکنشم چی باشه بهش بنظرتون چی بگم و اینکه شوهرمم نمیدونه اینستاشو دارم😭🤦♀️😡