2777
2789

داداشم خیلی از زنش ناراضی هستش.کلا زنداداشم فقط به تیپ خودش میرسع به ژندگیش به غذا درست کردن به رابطه زناشوییشون اهمیت نمیده داداش منم ادم خود داریه و چیزی نمیگه هرازگاهی به مامانم میگه مامانم میگه من چیزی بگم رابطشون بدتر میشه و میگه خودت درست کن زنو زندگیتو. خلاصه یه بچه یه ساله دارن ک داداشم به شدت پشیمونه میگه زنی ک هنو عقلش بچگونس اشتباه کردم بچه اوردیم. منم تا حدودی به شوهرم اینارو میگفتم گفتم بیین زنش چقدر اذیتش میکنه حالا من انقدر همه چیم اوکیه که تو قدر نمیدونی 

دیشب داداشم استوری گذاشته بود تا دو طرف به سن بلوغ فکری و زناشویی نرسیدین سمت ازدواج و بچه اصلا نرین شوهر منم از دلرحمی چون خیلی دلش بحال داداشم میسوزه برداشته جواب استوریشو اینو نوشته ( الهی قربونت بشم داداش ایشالا درست بشه همه چی) منم هاج و واج موندم ک چرا اینو گفته اول اینکه رابطه شوهرمو داداشم خیلیی صمیمی نیس یعد اینکه داداش من که نمیدونه ما از همه چی باخبریم و رفتم دیدم استوریشو پاک کرده بعدم من بع شدت عصبیم ولی حتی نمیدونم به شوهرم چی بگم یا واکنشم چی باشه بهش بنظرتون چی بگم و اینکه شوهرمم نمیدونه اینستاشو دارم😭🤦‍♀️😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم داداشت خیلییی واضح حرفشو زده با استوری ..هرکیم بود سعی در دلداری داشت

اره ولی خوب از شوهرم ناراحتم که انقدر احساساتشو زود بروز میده اذیت میشم از این قضیه مرد باید خود دار باشه

خب شما اشتباه کردی ، نباید برای بالا کشیدن خودتون دیگران رو پایین بکشید 

دیگه لطفا اینکارو نکن. 

همسرتونم دلش سوخته که اینو گفته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره ولی خوب از شوهرم ناراحتم که انقدر احساساتشو زود بروز میده اذیت میشم از این قضیه مرد باید خود دار ...

وااااا

انقدر چارچوب الکی براخودتون نچینید. 🥴

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره ولی خوب از شوهرم ناراحتم که انقدر احساساتشو زود بروز میده اذیت میشم از این قضیه مرد باید خود دار ...

شما حق ندارید در مورد احساسات دیگران تصمیم بگیرید

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم